jest!!! Gratulacje!Cześć dziewczyny! Zrobiłam przed chwilą test ciążowy, bo coś się dziwnie ostatnio czuje i nie wiem czy mnie wzrok myli czy tam jest bledziutka drugą kreska?
reklama
KasiaKatarina
Fanka BB :)
Ja sobie w brzuch Ovitrelle robiłamI jednak letrazol na mnie nie działa
Dostałam Fostimon do wstrzykiwania w brzuch codziennie przez 8 dni....
Czy któraś robiła sobie sama zastrzyki w brzuch?

KasiaKatarina
Tak tak jest druga i wcale nie taka blada!Cześć dziewczyny! Zrobiłam przed chwilą test ciążowy, bo coś się dziwnie ostatnio czuje i nie wiem czy mnie wzrok myli czy tam jest bledziutka drugą kreska?

K
Katijah
Gość
Tak jest druga i nie taka bladaCześć dziewczyny! Zrobiłam przed chwilą test ciążowy, bo coś się dziwnie ostatnio czuje i nie wiem czy mnie wzrok myli czy tam jest bledziutka drugą kreska?
Właśnie chciałabym iść na betę, może w sobotę...Ale coś nie jestem przekonana do tej drugiej kreski, nie wierzęTak tak jest druga i wcale nie taka blada!również gratuluję po cichu
Idziesz na betę czy prosto do lekarza?

Dałaś chyba radę?Ja sobie w brzuch Ovitrelle robiłam![]()
K
karolinka1992
Gość
ja przy złamanej nodze codziennie w brzuch zastrzyk musiałam robić sobieDałaś chyba radę?przeraża mnie trochę to, że sama będę musiała sobie robić zastrzyk

KasiaKatarina
Nie do końca, wyszło tak że mąż mi zrobiłDałaś chyba radę?przeraża mnie trochę to, że sama będę musiała sobie robić zastrzyk

Jeeeest! Lec jutro na betę i zarażaj II kreseczkamiCześć dziewczyny! Zrobiłam przed chwilą test ciążowy, bo coś się dziwnie ostatnio czuje i nie wiem czy mnie wzrok myli czy tam jest bledziutka drugą kreska?

reklama
Marcysia66
Bylam dzisnu endokrynologa dostalam 75 euthyrox mam brac pół tabletki,na zbicie tsh troche mnie uspokoila kobieta
powiedziała ze ft4 jest ważniejsze a je mam w miare i żeby się nie stresowac tylko działać i juz

Podziel się: