reklama

Staraczki 2021

reklama
U mnie dzisiaj załamka. [emoji85] przyszła planowo, chociaż nikt jej nie chciał.
Kolejny "udany"cykl po clo, miałam też zastrzyk. Znów wszystko miało być dobrze i znów nie jest :-( co jest ze mną nie tak i z tym światem? To nie powinno być takie trudne :-(
Tez boli mnie to ze ten świat jest niesprawiedliwy... :( Przytulam mocno i trzymam kciuki za kolejny cykl!

U mnie dzisiaj załamka. [emoji85] przyszła planowo, chociaż nikt jej nie chciał.
Kolejny "udany"cykl po clo, miałam też zastrzyk. Znów wszystko miało być dobrze i znów nie jest :-( co jest ze mną nie tak i z tym światem? To nie powinno być takie trudne :-(
Przykro mi, a nie moze lekarz zmienic na cos innego skoro clo nie dziala? U mnie przy 1 podejściu wystąpiło.

Tak jak wspominałam, zajście w ciążę to nie jest u nas jakiś dramat, moje ciąże :
08.2014 ciąża biochemiczna
02.2015 ciąża pozamaciczna jajowodowa
10.2018 poronienie 6tc
05.2019 ciąża biochemiczna
04.2020 poronienie 6/7tc

A co do tego specjalisty to nie ma dużych kolejek, max 4 tygodnie a średnio 2 tygodnie. :) bo już dzwoniłam się zorientować. :)
A gadałaś się w kierunku Tocznia? I poronienia nawykowego? Te dwie choroby mają to do siebie że w momencie kształtowania się zarodka zaczyna ja to atakować jak wirusa w organizmie

A gadałaś się w kierunku Tocznia? I poronienia nawykowego? Te dwie choroby mają to do siebie że w momencie kształtowania się zarodka zaczyna ja to atakować jak wirusa w organizmie
Tak, miałam multum badań genetycznych, immunologicznych itp porobione, wszystko oprócz kariotypu i genu serpine (pai1) 4g/5g jest ok.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry