Kasialucky
Fanka BB :)
A To chyba jakaś nastolatka musi być@coca ze Ty masz siłę im odpisywać i dyskutować ze ścianami [emoji2356][emoji2356][emoji2368]
Podziwiam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
A To chyba jakaś nastolatka musi być@coca ze Ty masz siłę im odpisywać i dyskutować ze ścianami [emoji2356][emoji2356][emoji2368]
Podziwiam
Dziewczyny to czy to jest okej żeby dwa dni po owu występował mleczny biały śluz ?
ale to nie jest śluz jak galaretka tylko kremowy biały a do okresu jeszcze dwa tygodnie
Tak jest okejDziewczyny to czy to jest okej żeby dwa dni po owu występował mleczny biały śluz ?
Czyli masz śluz poowulacyjny czyli taki jaki powinnaś miećDodałam w apce ten śluz i pojawiło się to
Też tak sądzę. I tak tez wylicza mi ovufriend.To obstawiam, ze owu była wczoraj [emoji6]
Też tak sądzę. I tak tez wylicza mi ovufriend.Pojutrze idę na badanie progesteronu zobaczymy co pokaże. Trochę się boję że może przekłamać wynik. No ale cóż, postaram się zaufać lekarzowi. Sądzę jednak że podchodzi do mnie trochę lekceważąco bo przecież jeśli mam problemy z progesteronem a jakimś szczęśliwym trafem zaszłam w ciążę to powinnam brać luteinę od końca owulacji. Ale będę trzymać rękę na pulsie jak tylko będą wyniki od razu po nie pojadę i w razie niskiego wyniku od razu zadzwonię do gin. jeśli ona sama się o to nie pokwapi.
Witam bylam u ginekologa. Okazalo sie, ze 8 tydzien ciazy, tak jak w szpitalu zapewnili, ze moge isc do domu, bedzie ok tak ciaza martwa rosnie we mnie. Jutro mam zabieg łyżeczkowania, za mc kontrol i stymulacja. [emoji6]