insuliny nie zleciliA insulina?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
insuliny nie zleciliA insulina?
92 to dobry wynikA insulina?
Różnie lekarze mówią, niektórzy wolą zbić wynik poniżej 2 a innym pasuje nawet do 2,5Dziewczyny czy TSH 2.29 jest ok przy staraniach?
W styczniu miałam 1.97 i w styczniu też była biochemiczna.
Dziewczyny a tak z ciekawości ile płaciłyście za monitoring owulacji? Ja 80zł i wydaje mi się, że jest to normalna cena jak na duże miasto![]()
Dla mnie takie trzymanie ludzi w niepewności przez rok jest nieludzkiewiadomo, ze wdrożenie leczenia to jedno, ale diagnostyka to co innego, dlaczego nie można badań zrobić wcześniej?
![]()
Cześć dziewczyny miłego dnia dla Wasdawno się nie odzywałam, ale nawał pracy mnie przygniótł, wczoraj byłam u gina, owulacja potwierdzona, byłam świeżo po, teraz zostaje już tylko czekać i mieć nadzieję, że się udało!
Ja przed staraniami zrobiłam zestaw z diagnostyki „dla planujących ciąże”. Jest dosyć drogi ale tam jest większość badań. Moja gin powiedziała ze w sumie nawet na dużo i niektórych nie potrzebuje. Ja tam wole mieć więcej nic mniejDziewczyny, a powiedzcie, jaki zestaw badań robiłyście prywatnie? Może chociaż przy jednym, czy dwóch badaniach sytuacja by mi się rozjaśniła, co może być nie tak.