Mam te same testy jeszcze nie pozytywny zauważysz gdy taki będzie bo kreska naprawdę zrobi się ciemniejsza od kontrolnejDziewczyny pozytywny ? Coś dziwne te testy owulacyjne z Allegro ;D Zobacz załącznik 1262190
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam te same testy jeszcze nie pozytywny zauważysz gdy taki będzie bo kreska naprawdę zrobi się ciemniejsza od kontrolnejDziewczyny pozytywny ? Coś dziwne te testy owulacyjne z Allegro ;D Zobacz załącznik 1262190
Nie ma głupich pytań, co najwyżej głupie odpowiedziNo tak, głupie pytanie.. Sorkiwidocznie byłaś w tych 70%. No trudno, nowy cykl nowe szanse
nie zrobili Ci w pierwszej kolejności drożności? U mnie to był pierwszy krok zaraz po badaniach krwi
Ja właśnie tez stwierdziłam, ze jeszcze kolejny cykl i jak nic nam się nie uda zmajstrować, to w czerwcu badanie drożności. Jak ognia chciałam unikać, ale trzeba by działać dalej. U męża akurat nasienie super, narazie lekarz podejrzewa, ze mój organizm zawodzi. Zobaczymy. Zacisnę szczękę i jakoś będzieNie ma głupich pytań, co najwyżej głupie odpowiedziWłaśnie nie, ale ginekolog w klinice w której jesteśmy od stycznia już zapowiedziała że po 2-3 nieudanych cyklach u nich robi się badanie drożności jajowodów także zobaczymy, jak w tym cyklu się nie uda to pewnie już będziemy na ten temat poważnie rozmawiać
![]()
Podobno nie jest tak źle z tym badaniemJa właśnie tez stwierdziłam, ze jeszcze kolejny cykl i jak nic nam się nie uda zmajstrować, to w czerwcu badanie drożności. Jak ognia chciałam unikać, ale trzeba by działać dalej. U męża akurat nasienie super, narazie lekarz podejrzewa, ze mój organizm zawodzi. Zobaczymy. Zacisnę szczękę i jakoś będzie![]()
Możliwe że się zbliżaDziewczyny dziś 9 dc czy to możliwe ze owulka się zbliża ? Dodam ze nie czuje śluzu ani nic a patrzcie jaka kreska ciekną wyszła o co chodzi test wadliwy ?
zazwyczaj test pozytywny wychodził koło 15dc i troszkę się zdziwiłam No i od dnia owulki faza lutealna 15 dni No i @ No ale mogło się coś przestawić także działamy od dziś codziennieMożliwe że się zbliża. Przecież ten 10-12 dc to nie jest aż tak bardzo wcześnie
.
Ja tez w majówkęTo ja mam w planach testować 2-3.05 [emoji4]