• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2021

reklama
Mnie nie było tu ze 4 lata. Nie logowalam się nawet. Dziś to zrobiłam i przeczytałam kilka postów sprzed tych lat. W 2016 roku byłam tu i na teście zobaczyłam 2 kreski. Niestety ciąża biochemiczny i pewnie gdybym nie robiła tak szybko testów nawet bym o niej nie wiedziała. Później zaczęły się problemy zdrowotne, częste czyszczenia macicy, bo bez powodu krwawilam i tak kilka lat zleciało. Długo dojrzewalam do decyzji czy znowu chce rozpocząć starania. Przekonał mnie chyba zegar biologiczny 😃

Mnie nie było tu ze 4 lata. Nie logowalam się nawet. Dziś to zrobiłam i przeczytałam kilka postów sprzed tych lat. W 2016 roku byłam tu i na teście zobaczyłam 2 kreski. Niestety ciąża biochemiczny i pewnie gdybym nie robiła tak szybko testów nawet bym o niej nie wiedziała. Później zaczęły się problemy zdrowotne, częste czyszczenia macicy, bo bez powodu krwawilam i tak kilka lat zleciało. Długo dojrzewalam do decyzji czy znowu chce rozpocząć starania. Przekonał mnie chyba zegar biologiczny 😃
Trudna historia :( witaj i trzymamy kciuki!

reklama
Daj znać koniecznie. Ja pod koniec ubiegłego roku miałam infekcje i to wykryta przypadkiem, bo posiew miał być zwieńczeniem podstawowych badań. Infekcja zupełnie bezobjawowa, bez szczypania, swędzenia, uplawow. No nic, zupełnie nic. Jestem ciekawa co powie lekarz [emoji3526]
A czy po przeleczeniu, powtarzalas sobie posiew? Bo ja mam wykryta wrogosc sluzu i z tego co czytalam wlasnie bakterie moga byc tego powodem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry