coca
Fanka BB :)
AAAaaaa rozumiem ....ale to nic pewnego
test w dniu @
Nie rozumiesz [emoji3526] Biorę luteinę, okres przyjdzie dopiero jak odstawię wiec koło 14dpo robię test i jeśli ciąży nie ma - odstawiam a po kilku dniach przychodzi @.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
AAAaaaa rozumiem ....ale to nic pewnego
test w dniu @
Może za dwa wyjdzie coś innegoJa dziś dla pewności robiłam test (w razie czego muszę szybko umawiać się na wizytę po leki), wg flo dziś 14dpo i tak jak czułam- negatyw. Mimo to na horyzoncie nie widać @W razie czego powtarzam test za dwa dni. Ale szczerze mówiąc bardziej bym była zaskoczona pozytywem niż byłam rozczarowana negatywem
Życzę Wam miłego, spokojnego weekendu![]()
Z tym testowaniem to najlepiej poczekac do planowanej @. Tez tak kiedys robilam ale tylko niepotrzebnie sie denerwowałam i stresowałam . Teraz na spokojnie , czekam do okresu. Planowo mam za tydzien, ale owulacja mi sie przesunęła 2 dni, wiec ginek zalecił wczesniej brac progesteron. I teraz nie wiem czy okres tez sie przesunie o te dwa dni czy nieHej hej
Czy jest tutaj ktoś w 26dc (11dpo) i czeka jeszcze z testowaniem hcg?
Mam miesiączkę planowo 4 maja...wciąż czekam, choć jeden test już zrobiłam wczoraj (trochę za szybko pewnie) i wyszedł negatywny. Choć może to nie mój miesiąc po prostu
. Czuję objawy typowo przedmiesiączkowe, ale kto wie
.
Miejmy nadzieję że to znak że coś "tam" dobrego się dziejeMam takie bóle jak ty jestem 2 dni po owulacji i delikatny ból lewego jajnika z którego była owulacja, w środku mnie nic nie boli ale chyba to za wcześnie na jakiekolwiek objawy ciąży![]()
HejJestem drugi dzień po owulacji i kłuje mnie lewy jajnik (ten sam kłuł mnie tuż przed owulacją) i boli mnie tam wsrodku (zakładam że macica). Dziwna sprawa.Na implantację jeszcze za wcześnie ale może coś tam się dzieje... W ogóle to niezwykly dla mnie cykl. Długo krwawilam (plamiłam aż do 8dc) miałam pierwszy raz w życiu plamienie owulacyjne dzień przed i w dniu pozytywnego testu owu no i te bóle w macicy i jajniku. Mam nadzieję że to nic złego tylko znak że mój organizm pracuje. Ach, to czekanie jest najgorsze. Powinni coś wymyśleć żeby kobieta od razu wiedziała czy jest w ciąży. Jestem pewna że gdyby to mężczyźni zachodzili w ciążę coś takiego na pewno by powstało!
![]()
Ja tak mam zawsze....od owulacji do @ mam bóle podbrzusza i bardzo bolą mnie jajniki. Jedynie w tych cyklach, w których udało mi się zajść w ciążę nic mnie nie bolało.Ja jestem dopiero 1dpo i pierwszy raz mnie tak ciągnie podbrzusze... Cykl stracony bo ostatnie seksy były w pon przed szpitalem, w sumie może to i dobrze bo bym się już doszukiwała objawówAle dziwne to dla mnie, któraś tak miała odrazu po owu? Zdarzało mi się ale najwcześniej tak z 4-5dni po. Gdyby nie środek cyklu pomyślałabym że @ się zbliża...