Co mozna poradzic na takie bole?Ja tak mam zawsze....od owulacji do @ mam bóle podbrzusza i bardzo bolą mnie jajniki. Jedynie w tych cyklach, w których udało mi się zajść w ciążę nic mnie nie bolało.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Co mozna poradzic na takie bole?Ja tak mam zawsze....od owulacji do @ mam bóle podbrzusza i bardzo bolą mnie jajniki. Jedynie w tych cyklach, w których udało mi się zajść w ciążę nic mnie nie bolało.
Ooo u mnie pierwszy cykl kiedy nic nie boliJa tak mam zawsze....od owulacji do @ mam bóle podbrzusza i bardzo bolą mnie jajniki. Jedynie w tych cyklach, w których udało mi się zajść w ciążę nic mnie nie bolało.
W poniedziałek chyba, dziś spadek tempki miałam, zobaczymy jak jutro rano@podroz.w.nieznane a Ty kochana kiedy testujesz?![]()
wydaje mi się ze gdyby tak było to by taka typowa patologia nie zachodziła w ciążeMajówka, spotkania ze znajomymi, grille i.. Alkohol. Dziewczyny, powiedzcie czy alkohol może wpłynąć jakoś na owulacje? Czy może sprawic że pęcherzyk nie pęknie czy coś? Wy jak w majówkę, abstynencja?![]()
W sumie masz rację. Nie ma co świrować i popadać w paranojewydaje mi się ze gdyby tak było to by taka typowa patologia nie zachodziła w ciąże![]()
Ja abstynencja cale zycie Takze nie wiele pomogeMajówka, spotkania ze znajomymi, grille i.. Alkohol. Dziewczyny, powiedzcie czy alkohol może wpłynąć jakoś na owulacje? Czy może sprawic że pęcherzyk nie pęknie czy coś? Wy jak w majówkę, abstynencja?![]()
Ja pije alkohol i nawet papierosy popalam.Majówka, spotkania ze znajomymi, grille i.. Alkohol. Dziewczyny, powiedzcie czy alkohol może wpłynąć jakoś na owulacje? Czy może sprawic że pęcherzyk nie pęknie czy coś? Wy jak w majówkę, abstynencja?![]()