podroz.w.nieznane
Fanka BB :)
Jasne, że nieA no to ja też, nie no to nie jest źle![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jasne, że nieA no to ja też, nie no to nie jest źle![]()
Znam historię w drugą stronę xD. Zaczęli się starać 6 miesięcy przed ślubem, bo wśród znajomych wszyscy mieli problemy z zajściem i schodziło z tym długo. Udało się w 1 cyklu. I trochę był problem z suknią, która była już wcześniej kupionaJasne, że niepierwsze nieudane cykle były dla mnie najgorsze jak musiałam sobie wbić do głowy, że to jednak tak szybko nie działa jak chciałam i jak sobie planowałam
![]()
Dokladnie, to tak szybko nie działa. Ja po drodze biochemiczna w drugim cyklu, zobaczyny jak dalejJasne, że niepierwsze nieudane cykle były dla mnie najgorsze jak musiałam sobie wbić do głowy, że to jednak tak szybko nie działa jak chciałam i jak sobie planowałam
![]()
Każda zdrowa para, czyli również przy „książkowej” owulacji, w każdym cyklu ma jedynie 30% szans na ciąże. Gdyby owulacja była kluczem do sukcesu, to by nas tutaj tak dużo nie było.Masz dalej jakieś bóle? Ja już nic kompletniecoś czuję że i tak nizlc z tego, i się zastanawiam czy jest szansa nie zajść w ciążę przy idealnej książkowej owulacji... Przychodzi mi do głowy jedynie niedrożność ale na razie owulacje miałam 2 razy pod rząd z lewgo jajnika być może jeszcze jest szansa na prawy
![]()
Dokladnie, przyjedzie i na nas czas, szybciej pozniej. Organizm kiedy będzie gotowy to zaskoczy. No chyba że problemy zdrowotne to lepiej się badaćKażda zdrowa para, czyli również przy „książkowej” owulacji, w każdym cyklu ma jedynie 30% szans na ciąże. Gdyby owulacja była kluczem do sukcesu, to by nas tutaj tak dużo nie było.
Dokładnie tak jak mówisz [emoji4] ja mam idealną owulacje a ciąży brak [emoji2370]Każda zdrowa para, czyli również przy „książkowej” owulacji, w każdym cyklu ma jedynie 30% szans na ciąże. Gdyby owulacja była kluczem do sukcesu, to by nas tutaj tak dużo nie było.
Cięzko powiedziec ..róznie bya. trzeba powtórzyćDziewczyny zrobilam test ciążowy, od razu pojawila sie blada druga kreska, po chwili test wygladal na zalany.... Czy wierzyc takiemu testowi? Miala ktoras z was tak i sie okazalo ze to ciaza? Zrobie jutro test, wiadomo. Jednakże dzis juz chcialabym wiedzieć czy ktoras z Was tak miała. Nie mam mozliwosci sprawdzic beta hcg przez najblizszy tydzień....
Ja miałam podobnie z 2 miesiące temu i u mnie wyszedł negatywny. Ale myśle, ze może tak po prostu trafiłaś. Zrób drugi jutro, będę trzymała kciukiDziewczyny zrobilam test ciążowy, od razu pojawila sie blada druga kreska, po chwili test wygladal na zalany.... Czy wierzyc takiemu testowi? Miala ktoras z was tak i sie okazalo ze to ciaza? Zrobie jutro test, wiadomo. Jednakże dzis juz chcialabym wiedzieć czy ktoras z Was tak miała. Nie mam mozliwosci sprawdzic beta hcg przez najblizszy tydzień....
Ile dpo jesteś? Test według mnie jest negatywny. Powtórz jutro najlepiejDziewczyny zrobilam test ciążowy, od razu pojawila sie blada druga kreska, po chwili test wygladal na zalany.... Czy wierzyc takiemu testowi? Miala ktoras z was tak i sie okazalo ze to ciaza? Zrobie jutro test, wiadomo. Jednakże dzis juz chcialabym wiedzieć czy ktoras z Was tak miała. Nie mam mozliwosci sprawdzic beta hcg przez najblizszy tydzień....