My to ogólnie jak zbliżają się dni płodne to życie płata figle i dziecko nie chce iść spaćTo tak jak mystarania w styczniu jak się okazało już były po owu
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
My to ogólnie jak zbliżają się dni płodne to życie płata figle i dziecko nie chce iść spaćTo tak jak mystarania w styczniu jak się okazało już były po owu
![]()
A to zawsze tak jest, albo zmęczenie, albo inne obowiązkiMy to ogólnie jak zbliżają się dni płodne to życie płata figle i dziecko nie chce iść spaćalbo mąż wraca taki zarobiony, że siły nie ma
Ile dpo jesteś? Test według mnie jest negatywny. Powtórz jutro najlepiej![]()
To zdecydowanie za wcześnie, poczekaj jeszcze i powtórz, najlepiej do terminu @9 dpo
To zdecydowanie za wcześnie, poczekaj jeszcze i powtórz, najlepiej do terminu @trzymam kciuki
Ja zaczęłam pod koniec 2019 roku, w lutym 2020 zaskoczyło ale skończyło się stratą po 6 tyg. Później wymuszona przerwa na ok rok na leczenie ale przede wszystkim dojście do siebie psychicznie. Teraz jestem w pierwszym cyklu bez leków i tak już „oficjalnie” z obserwacją owulacji itd.Dziewczyny a ile się już staracie?![]()
Ja papierosy tezJa pije alkohol i nawet papierosy popalam.![]()