MyszkaMiki30
Fanka BB :)
Dokładnie szansa jest zawszeWszystkim nam są znane jakieś wpadki z jednego razu na szybko więc zawsze jest szansa![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie szansa jest zawszeWszystkim nam są znane jakieś wpadki z jednego razu na szybko więc zawsze jest szansa![]()
Ja pamiętam jak za małolata panikowałam po jakichś pieszczotach "ręcznych" bez penetracji haha, że wpadnę. Ale to wtedy był stres a jeszcze te porady w rubryce Brawo, że można poprzez petting przenieść nasienieDokładnie szansa jest zawszemoja koleżanka miała stosunek przerywany i z tego stosunku ma synka 2 miesięcznego [emoji4]
Taaaak, miałam identycznieJa pamiętam jak za małolata panikowałam po jakichś pieszczotach "ręcznych" bez penetracji haha, że wpadnę. Ale to wtedy był stres a jeszcze te porady w rubryce Brawo, że można poprzez petting przenieść nasienie![]()
Ja mam w domu przysłowiowe 2 "wpadki" I jedno planowane A stosunek był raz w ciągu cyklu, bo chora byłamDziewczyny, myślicie ze po dwóch stosunkach mogłoby coś być? Już sama nie wiem, jeszcze wczoraj wieczorem pomyślałam sobie, że chyba się mogło udać. A dziś zero wiary..Zobacz załącznik 1266889
Bo to wiele chyba zależy od tego żeby trafićJa mam w domu przysłowiowe 2 "wpadki" I jedno planowane A stosunek był raz w ciągu cyklu, bo chora byłam
Także wszystko jest możliwe![]()
jak to się mówi, to musi być złoty szczałBo to wiele chyba zależy od tego żeby trafićtak jak w scenie z galerianek "skąd ciąża przecież ja wszystko z siebie wypłukałam" haha i tak jest u znajomej mi pary z problemem zajścia, facet ma do niej pretensje, że się idzie kąpać po i jak ma zajsć jak wszystko umyje
![]()
Dziewczyny, jakiej firmy testu owulacyjne stosujecie/ polecacie?