porzeczka97
Fanka BB :)
Trzymaj kochana, trzymaj mocno. Ja za Ciebie tak samo :* i za nas wszystkie! Nie wiem tylko cze te endo wystarczy, skoro wg ginki jest za cienkieTrzymam kciuki mocno zbey ci się udałoja się będę testować za tydzień
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Trzymaj kochana, trzymaj mocno. Ja za Ciebie tak samo :* i za nas wszystkie! Nie wiem tylko cze te endo wystarczy, skoro wg ginki jest za cienkieTrzymam kciuki mocno zbey ci się udałoja się będę testować za tydzień
![]()
Ooo to świetnie. Bardzo mnie pocieszyłaś też.Też go biorę, ale w dawce 1x1, lek przepisany mi został przy stymulacji Clo na poprawę endometrium
No to teraz coś dla niedowiarków. Zrobiłam przed chwilą test z krwi i wyszła bladziutka druga kreska !! [emoji3060][emoji3060] Wiem że te testy mają różne opinie ale wiem że stosuje się je w szpitalach na zachodzie przed zabiegami więc ufam że jest prawdziwie dodatni. Wychodzi na to że owulację miałam w 12 lub 13dc jutro rano zrobię z moczu ale zakładam że może jeszcze nie wyjść. Pozostaje mi iść na betę żeby to potwierdzić.
Nie musisz nam udowadniać, że jesteś w ciąży. Jak będziesz to będziesz i ciąża magicznie nie zniknie czy robisz test teraz czy tak jak się powinno robić 14dpo.No to teraz coś dla niedowiarków. Zrobiłam przed chwilą test z krwi i wyszła bladziutka druga kreska !!Wiem że te testy mają różne opinie ale wiem że stosuje się je w szpitalach na zachodzie przed zabiegami więc ufam że jest prawdziwie dodatni. Wychodzi na to że owulację miałam w 12 lub 13dc jutro rano zrobię z moczu ale zakładam że może jeszcze nie wyjść. Pozostaje mi iść na betę żeby to potwierdzić.
Pewnie masz nadzieję, że jak faktycznie będziesz w ciąży to będziemy zazdrościć. No niestety ale nieA śmiejcie się odezwę się we wtorek popołudniu i zdam relacje z bety.![]()
A śmiejcie się odezwę się we wtorek popołudniu i zdam relacje z bety.![]()
A gdzie ktoś z Ciebie się śmiał bo nie mogę znaleźć?A śmiejcie się odezwę się we wtorek popołudniu i zdam relacje z bety.![]()