mariaantonina96
Fanka BB :)
Hej dziewczyny za 2 dni termin @ i przeczucie ze nadejdzie, jestem bardzo zdołowana... a najgorsza jest świadomośc, że gdyby nie ciąża bezzarodkowa już za trzy miesiące bym rodziła ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Sonka 123 Jak długie masz cykle?Jestem po pierwszym monitoringu, jeden pęcherzyk, cieszę się bardzo, bo do tychczas nic tam się nie udało "wychodowac" , 10 dc- pęcherzyk 13 mm, endo 8 mm, w poniedziałek drugie USG i zobaczymy czy coś się tam zadzieje, tak się cieszę że w końcu coś się tam ruszyło na prawdę![]()
smutne to bardzo...ja tez czekam na @ i wiem ,ze przyjdzie ...Hej dziewczyny za 2 dni termin @ i przeczucie ze nadejdzie, jestem bardzo zdołowana... a najgorsza jest świadomośc, że gdyby nie ciąża bezzarodkowa już za trzy miesiące bym rodziła ...
Najgorsze to czekanie.. i później chodzenie tydzień złym, za nim znow człowiek zapomni i wróci do swojego rytmusmutne to bardzo...ja tez czekam na @ i wiem ,ze przyjdzie ...
pewnie już kiedyś każdy to napisał...inni zachodzą bez kontroli ,bez monitringu ,leków i jeszcze narzekają..a tu człowiek...ehhhNajgorsze to czekanie.. i później chodzenie tydzień złym, za nim znow człowiek zapomni i wróci do swojego rytmu
Ja też bym testowała dzisiaj ranoHej dziewczyny. Musze Wam sie wygadaćzanudzę Was
Owulacje mialam 21 kwietnia -potwierdzona badaniem usg(4 dni wczesniej niz według kalendarzyka). Okres w takim razie tez powinnam dostac wczesniej czyli wczoraj lub dzis. Poki co nie dostalam, w dzien bolał mnie brzuch bylam pewna ze to @ , ale nie. Mialam delikatne plamienie taki kolor jasny jakby kawa z mlekiem. Bol ustał okresu nie ma, za to zaczal bolec krzyz. Myslicie, ze powinnam testować czy czekac do weekendu?
dodam ze planowo okres powinien byc 9 maja ale z racji przesuniętej owulacji o 4 dni okres tez sie chyba przesuwa? Co myslicie ?![]()
![]()
A co proponuje lekarz?Cześć dziewczyny.
Przedostatni mój cykl trwał 46 dni. Kolejny (m.in po Inofenie) 36. dni. W obecnym mam się zapisać na na monitoring, w którym dniu zacząć? 12? 15 ?
Dzięki kochana! Właśnie w 19 dc mam kolejną wizytę więc zobaczymy co spryciarz powie. Jak powie ze nie ma szans to drugi i ostatni raz tam będę [emoji854] A jak tam u Ciebie?
znam to też...ale czasami warto zrobic test bo sa leki ,ktore albo odstawic albo nalezy brać dalej