35 dzień cyklu dziśHejjesli wyszedl cienias to moze cos jest na rzeczy
przypomnij ktory dc dzis masz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
35 dzień cyklu dziśHejjesli wyszedl cienias to moze cos jest na rzeczy
przypomnij ktory dc dzis masz?
Chyba one step Ale mam tez bladziochy z innej firmy w sumie to już robiłam 3 inne i to samoHej, a z jakiej firmy masz te testy? One Step? Jeśli tak, to one są często wadliweja też je miałam, bo dostałam do pasków LH z tej samej firmy jak zamawiałam przez internet. Jakieś dwa cykle temu jak robiłam owulaki to pomyslilam paski i zrobiłam bhcg zamiast LH i jakie było moje zdziwienie jak zobaczyłam bladziocha
oczywiście wtedy milion myśli na sekundę
potem poczytałam opinie, i jedna dziewczyna też tak miała i zrobiła eksperyment z wodą - woda też miała bladziocha
zrób jutro test z innej firmy
3mam kciuki żeby u Ciebie to była ciąża
![]()
Podobno nucleoloxMam jeszcze pytanie do kopalni wiedzy (czyki do Was)
Jakie suplementy najlepsze dla mezczyzny na poprawe płodności, nasienia?
Właśnie tez wspomnę ze często używalam one step i zawsze biel wiziraHej, a z jakiej firmy masz te testy? One Step? Jeśli tak, to one są często wadliweja też je miałam, bo dostałam do pasków LH z tej samej firmy jak zamawiałam przez internet. Jakieś dwa cykle temu jak robiłam owulaki to pomyslilam paski i zrobiłam bhcg zamiast LH i jakie było moje zdziwienie jak zobaczyłam bladziocha
oczywiście wtedy milion myśli na sekundę
potem poczytałam opinie, i jedna dziewczyna też tak miała i zrobiła eksperyment z wodą - woda też miała bladziocha
zrób jutro test z innej firmy
3mam kciuki żeby u Ciebie to była ciąża
![]()
Też mam niedoczynność. Trzymam kciuki by szybko się udało zobaczyć 2 kreskiCześć dziewczyny [emoji846]
W końcu odważyłam się dołączyć po kilku miesiącach podczytywania w ukryciu. Z niektórymi z was czuje się nawet już dość zżyta, bo kibicowałam mocno co miesiąc, żeby się udało [emoji1696]i oczywiście cały czas to robię. Bardzo dużo się tu nauczyłam i poznałam swój organizm, za co dziękuję [emoji846]
Staramy się z mężem o pierwsze dziecko, teraz jest nasz 4cs. Mam niedoczynność tarczycy, ale TSH uregulowane. Robię testy owulacyjne i mierzę temp.
Gratuluję pozytywnych testów i życzę wszystkim miłego dnia [emoji846][emoji173]
A ile trwają Twoje cykle? Moze warto powtorzyc test?35 dzień cyklu dziś
Witamy na pokładzieCześć dziewczyny [emoji846]
W końcu odważyłam się dołączyć po kilku miesiącach podczytywania w ukryciu. Z niektórymi z was czuje się nawet już dość zżyta, bo kibicowałam mocno co miesiąc, żeby się udało [emoji1696]i oczywiście cały czas to robię. Bardzo dużo się tu nauczyłam i poznałam swój organizm, za co dziękuję [emoji846]
Staramy się z mężem o pierwsze dziecko, teraz jest nasz 4cs. Mam niedoczynność tarczycy, ale TSH uregulowane. Robię testy owulacyjne i mierzę temp.
Gratuluję pozytywnych testów i życzę wszystkim miłego dnia [emoji846][emoji173]
SupramenMam jeszcze pytanie do kopalni wiedzy (czyki do Was)
Jakie suplementy najlepsze dla mezczyzny na poprawe płodności, nasienia?
Dzieki za odpU nas mąż rozpoczął w tym miesiącu stosować ten suplement. Wiem, że często jest zalecany przez andrologów. Jedyny minus to strasznie duże tabletki, mąż czasami męczy się żeby połknąć.