podroz.w.nieznane
Fanka BB :)
Beta jest ujemna ale jesteś dopiero 7-8 dni po owu... Nawet mogło nie dojść do zagnieżdżeniaDziewczyny, Progesteron 7-8 dni po owu 16,10 ng/ml
beta < 0,1![]()
Czy taki progesteron potwierdza owu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Beta jest ujemna ale jesteś dopiero 7-8 dni po owu... Nawet mogło nie dojść do zagnieżdżeniaDziewczyny, Progesteron 7-8 dni po owu 16,10 ng/ml
beta < 0,1![]()
Czy taki progesteron potwierdza owu?
Dziękuję! Zawsze to jakiś mały sukces.
Dziękuję! Zawsze to jakiś mały sukces.
Beta już pewnie nie urośnie... Dupaston chyba można odstawić, co myślicie?
Beta jest ujemna ale jesteś dopiero 7-8 dni po owu... Nawet mogło nie dojść do zagnieżdżenia
Zostanę z duphastonem do piątku w takim razieMyśle ze dobrze abyś robiła wg zaleceń lekarza [emoji3526]
Zostanę z duphastonem do piątku w takim razie![]()
Ogólnie to jak gin zaleciła Ci dupka od 16 dc a Ty obecnie masz owulacje po 20 dc to on może Ci w cyklach namieszać, chyba, że bardziej zależy Ci na skróceniu cyklu?
Tak czy siak - ja bym skonsultowała się z innym lekarzem, bo sam obraz usg nie wskazuje na pcos.
Ale samo jedno badanie testosteronu nie powie Ci czy masz PCOS czy nie
Na monitoringu mi właśnie nie powiedział, albo mi umknęło bo tak się zdziwiłam, że pęcherzyk sam pękł. Mam jedną paczkę, więc w piątek ją skończę (2x1). W piątek też mam tele z innym lekarzem więc może coś doradziA jakie masz zalecenia co do duphastonu?
Ale samo jedno badanie testosteronu nie powie Ci czy masz PCOS czy nie [emoji848]