Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeśli chcesz sprawdzić czy dobrze przyrasta to ja bym powtórzyła w sobotę, bo pojedyczny wynik o niczym tak naprawdę nie świadczy jak tylko o tym, że jesteś w ciążyHej....Co myślicie?
23 dnia cyklu pozytywny test ciążowy(czułość 10), dzisiaj 28 dzień cyklu beta hcg 4,11. Test sikany cień cienia.
Jest sens sprawdzać beta hcg w sobotę? Zobacz załącznik 1276002
Hej....Co myślicie?
23 dnia cyklu pozytywny test ciążowy(czułość 10), dzisiaj 28 dzień cyklu beta hcg 4,11. Test sikany cień cienia.
Jest sens sprawdzać beta hcg w sobotę? Zobacz załącznik 1276002
W tym laboratorium ciaze uznaje się od wyniku 5.Jeśli chcesz sprawdzić czy dobrze przyrasta to ja bym powtórzyła w sobotę, bo pojedyczny wynik o niczym tak naprawdę nie świadczy jak tylko o tym, że jesteś w ciąży [emoji6]
A przepraszam, pomyliłam się, myślałam że powyżej 1,2W tym laboratorium ciaze uznaje się od wyniku 5.
Ale skoro 5 dni temu w moczu miałam na tyle hcg, że test o czułości 10 wylapal. To dzisiaj powinnam mieć wiele więcej....tak mi się wydaje.
Czy ten pierwszy test jest z 23?W tym laboratorium ciaze uznaje się od wyniku 5.
Ale skoro 5 dni temu w moczu miałam na tyle hcg, że test o czułości 10 wylapal. To dzisiaj powinnam mieć wiele więcej....tak mi się wydaje.
A pokażesz ten z dzisiaj? Rozumiem, że te testy co wrzuciłas to obydwa były z 23dc?Tak. Dzisiaj z innej firmy, ale czułość też 10 był cień. Mam cykle z reguły 26/27, dzisiaj jest 28dc więc jak dla mnie to nic już z tego nie będzie. Zastanawiam się czy jest sens dalej kontunuowac branie luteiny i tym samym wydłużać cykl. Napisałam do swojego lekarza, ale nie odpisuje nic.
Kurcze wylapaloby tak niską betę a przecież ładnie widać kreskę drugąTak. Dzisiaj z innej firmy, ale czułość też 10 był cień. Mam cykle z reguły 26/27, dzisiaj jest 28dc więc jak dla mnie to nic już z tego nie będzie. Zastanawiam się czy jest sens dalej kontunuowac branie luteiny i tym samym wydłużać cykl. Napisałam do swojego lekarza, ale nie odpisuje nic.
Ja tez mam owulacje potwierdzona 19.05Nie dziwie się. Tyle nas tutaj!
19go maja miałam potwierdzone pęknięcie pęcherzyka. Więc około 7-8 dpo.