Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
11 cykli dokładnie, podjeliśmy bardzo świadomą decyzję od kiedy zaczniemy się starać, a wcześniej się zabezpieczaliśmy po prostuDziewczyny a tak swoją drogą ile się już staracie?

Nie chce się nakręcać, że coś może być nie tak- więc dam sobie czas do wakacji, potem będziemy szukać przyczyny2 lata rowno staran, bez zadnego powodzenia. Obecnie 2 cykl stymulowany. Ja 33l moj Maz 30l.Dziewczyny a tak swoją drogą ile się już staracie?
U nas też to kiepskie nasienie. Aktualnie czekamy na kolejne wyniki.Psychicznie jest mega ciężko, w sumie w tym cyklu dopiero się tak staram czerpać radość z życia codziennego, gdzie przez ten okres 3 lat po drodze kupiliśmy mieszkanie i nawet tym nie umiałam się cieszyć tak mi te starania weszły na psyche... Ja nie miałam owulacji, od jakiegoś roku jestem pod opieką ginekologa i endokrynologa, okazało się, że moje hormony nie były za dobre, teraz udało się wszystko wyprostować, ale u partnera mamy kiepskie nasienie, teraz jestem w drugim stymulowanym cyklu (w pierwszym była owulacja), liczę, że Nasz młody wiek temu służy, zmieniliśmy nawyki żywieniowe, wprowadziliśmy suplementy i zobaczymy jak będzie w tym cyklu, tak jak pisałam ten cykl czuję, że jestem mega na luzie, udaje mi się nawet o tym tak nie myśleć, pomimo monitoringu, brania leków, co wcześniej było dla mnie niemożliwe.
U nas leci 3 cykl od momentu kiedy przestaliśmy się zabezpieczać ale już było po owulacji więc w sumie to nie liczę a wczoraj zaczął się 2Dziewczyny a tak swoją drogą ile się już staracie?
Ja to nawet słyszałam o 2 latach, że to normalne, ehh takie czasyJa czekam na owu drugiego cyklu starań. Niby wiem, że muszę być spokojna, bo jak przez pół roku się nie uda, to będzie to normalne, ale jednak czuję presję. Gdyby nie planowana ciążą, dawno zamieniłabym aktualną pracę, w której już nie mogę wytrzymać. Tu mam jednak umowę o pracę i to mnie mocno związuje, bo w mojej branży to rzadkość![]()