Qruszon
Fanka BB :)
Heju mnie dziś 18 dc przy 30/31 cyklach. Owulacja wczoraj lub przedwczoraj
starania były. Zobaczymy co z tego bedzie. To nasz pierwszy cykl starań po styczniowej stracie.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Heju mnie dziś 18 dc przy 30/31 cyklach. Owulacja wczoraj lub przedwczoraj
starania były. Zobaczymy co z tego bedzie. To nasz pierwszy cykl starań po styczniowej stracie.
22.06 testuje i jaJa będę też testować w okolicy 22.06w kupie siła dziewczyny
U mnie tez caly cykl pozytywne byly, albo caly cykl negatywny a monitoring pokazywal cos innego, takze nie praktykuje.U mnie osobiście testy owulacyjne się nie sprawdzają. Mierzenie temperatury również nie. A owu na monitoringu jest. Ale dziewczynom widzę że niektórym się sprawdza. Oby jednak u Ciebie było wszystko pomyślnie![]()
U mnie to samo, temperatura też nic nie daje jedynie monitoring u gin potwierdzony.U mnie tez caly cykl pozytywne byly, albo caly cykl negatywny a monitoring pokazywal cos innego, takze nie praktykuje.
Wiem co czujesz..ja strzeliłam ich kilka..od wczoraj różowe plamienie, przed chwilą już czerwono wodniste :/ wg apki termin okresu na dziś.. wg mnie 10-11 czerwca.. jestem załamana, mam taką huśtawkę ze szok.. piersi nadal bolą, doszły mi jeszcze mdłości, ale tu mogą być ze stresu w sumie.. eh.. jak coś to widzimy się w następnym cyklu.. na testowanku.. nie jesteśmy same, a to już cośPodkusiło mnie i zrobiłam test ale biel vizira... Cycki dalej bolą, bardziej to są wrażliwe przy dotyku ale juz będę czekać do @, jak pierwszego dnia spodziewanej @ nie dostanę jej, to odstawie duphaston. Ehhh...
Ale jeśli bierzesz Duphaston to nie dostaniesz miesiączki, generalnie nawet do 2 tygodni po odstawieniu Duphastonu może przyjść miesiaczkaPodkusiło mnie i zrobiłam test ale biel vizira... Cycki dalej bolą, bardziej to są wrażliwe przy dotyku ale juz będę czekać do @, jak pierwszego dnia spodziewanej @ nie dostanę jej, to odstawie duphaston. Ehhh...
Podkusiło mnie i zrobiłam test ale biel vizira... Cycki dalej bolą, bardziej to są wrażliwe przy dotyku ale juz będę czekać do @, jak pierwszego dnia spodziewanej @ nie dostanę jej, to odstawie duphaston. Ehhh...
Tez dziewczyny jestem na tym etapie, od nowa, i od nowa i od nowaWiem co czujesz..ja strzeliłam ich kilka..od wczoraj różowe plamienie, przed chwilą już czerwono wodniste :/ wg apki termin okresu na dziś.. wg mnie 10-11 czerwca.. jestem załamana, mam taką huśtawkę ze szok.. piersi nadal bolą, doszły mi jeszcze mdłości, ale tu mogą być ze stresu w sumie.. eh.. jak coś to widzimy się w następnym cyklu.. na testowanku.. nie jesteśmy same, a to już coś