NattNatt
Fanka BB :)
Podłamałam się trochę tymi wynikami. Umówiłam się do lekarza na piątek. Zobaczymy co powie. [emoji21]
Wydaje mi się, że wyniki wcale jakoś bardzo złe nie są, więc nie ma się co podłamywać[emoji4]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Podłamałam się trochę tymi wynikami. Umówiłam się do lekarza na piątek. Zobaczymy co powie. [emoji21]
Faktycznie pomieszałam, dobrze, że mnie poprawiłaś [emoji30]
Sama się już zakrecilam [emoji16] ale koleżance w sumie i tak niewiele to powie, bo stosunek wychodzi 0,6, wiec na PCOS nie bardzo chce wskazywać, mimo ze AMH dość wysokie.
No tak wlasnie to wyszło... Przed wizytą u ginekologa jeden raz tylko na spontanie, bez żadnego podnoszenia nóg, leżakowania min 15 minut itdGratuluję!!![]()
i Życzę dużo zdrówka!
O ile dobrze pamiętam, jak pisałaś, to jeden sex + trochę alkoholu i jesteś w ciąży?![]()
Takie zalecenia mi się podobają! Ale ekstra!!Da się.. da!
Mnie pobolewalo, przestało, pobolewalo przestało i nagle przyszla @ ale to dawno temu.Czy którąś z Was od luteiny pobolewał brzuch jak na @, bo od 16 dc ją biorę i od tych 2 dc brzuch mnie pobolewa jak na @, a dzisiaj 18 dc, więc to raczej nie to…
Suuuper!!! ❤Mąż sprawdził wynik380,5
Chyba ładnie rośnie![]()
Czyli wiem, że nic w końcu nie wiemSama się już zakrecilam [emoji16] ale koleżance w sumie i tak niewiele to powie, bo stosunek wychodzi 0,6, wiec na PCOS nie bardzo chce wskazywać, mimo ze AMH dość wysokie.
Czyli wiem, że nic w końcu nie wiem [emoji1751][emoji22]
Daj znać kochana jaki wynik trzymam kciukiByłam dzisiaj na kontroli bety... Koło 17 ma być wynikdałam dane do logowania mężowi i on sprawdzi bo ja chyba na zawał zejdę
nie czuje się w ogóle ciążowo.. Cycki nie bolą, zapachy nie przeszkadzają, nie jestem zmęczona... Porównuje dużo do pierwszej ciąży a wiem ze nie powinnam tego robić
Wzięłam dzisiaj pierwszy zastrzyk heparyny, biorę do tego acard, duphaston i encorton. Także mam obstawę, mam nadzieję że nie było to za późno włączone![]()
Pisałam wyżej ☺ 380,5 więc przyrost ponad 100%Daj znać kochana jaki wynik trzymam kciuki![]()