• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2021

Dziewczyny a tak przy temacie urlopowym, pijecie alkohol przy staraniu się o dziecko?
Ja z mężem robimy cały rok różne nalewki sezonowe ale ja się jakoś boje to pić bo od razu mam wizję pijanych plemników i jajeczek xD więc odmawiam, a jak jest z Wami?

reklama
Dziewczyny a tak przy temacie urlopowym, pijecie alkohol przy staraniu się o dziecko?
Ja z mężem robimy cały rok różne nalewki sezonowe ale ja się jakoś boje to pić bo od razu mam wizję pijanych plemników i jajeczek xD więc odmawiam, a jak jest z Wami?

My mało pijemy, ale jakis drinus, np tequilla serria z soczkiem i lodem, albo orzechowka z mlekiem. No cos takiego wypijemy od czasu do czasu, bie patrząc czy to owi czy nie
Jesli okres jest, ciąży nie ma to normalnie sie zachowujemy bez spin. Wlasnie w terminie @ testujemy.

Dzis mialam wizyte kolejna z monitorowania. Pęcherzyk dominujący 20mm, bardzo szybko mi urosly, 3 zastrzyki i po sprawie ;) dzis odstawil mi puregon a jutro biore zastrzyk z Ovitrelle. W niedziele mamy wykorzystać jajeczko a w poniedzialek kolejna wizyta czy owu byla jak powinna ;)
Niektore z Was tu pisza ze lekarz Wam zaleca starania w dniu zastrzyku z Ovitrelle, mi moj lekarz mowi ze pęcherzyk peka dopiero po 36h
Strasznie szybki ten moj cykl 🤣

Dziewczyny byłam dziś u gin na monitoringu i przy okazji odebrać wyniki CASA męża. Endo 8mm i w sumie nic więcej... 7 dc. Zapewnie znów będzie cykl bez owulacyjny więc od następnego miesiąca stymulacja😊Natomiast wyniki męża chyba nie są za dobre. Możecie mi podpowiedzieć na co mam zwrócić uwagę w tych badaniach? Jak je poprawić bo morfologia 1% a to chyba jest za nisko. Czy wasi mężowie biorą jakieś suplementy? Co Polecacie?
Mi gin przepisał jakiś suplement za 350 zł (60tab) 🤦😱.

Załączniki

• IMG_20210611_192539.jpg
    IMG_20210611_192539.jpg
    628,7 KB · Wyświetleń: 95
  • IMG_20210611_192612.jpg
    IMG_20210611_192612.jpg
    722,7 KB · Wyświetleń: 101
  • IMG_20210611_192600.jpg
    IMG_20210611_192600.jpg
    625,2 KB · Wyświetleń: 95
reklama

Nowe wątki