reklama

Staraczki 2021

Jak najbardziej się z Tobą zgadzam, ale jaki jest sens teraz to roztrząsać i co chwilę do tego wracać? Tym bardziej że jej już tu nie ma i pewnie nie wróci 🤷‍♀️ I takie ciągłe pisanie o tym sprawia że trafia to do jeszcze większej grupy osób, bo raczej nie wszyscy zaglądający tu patrzą co kto pisał wcześniej ;)
A no sens chociazby taki, ze to byl jej pierwszy post na grupie staraczek, wiec przyszla tu po to zebym napisac to co wspomniała @hachette .
jesli jest w kolejnej ciazy, a ewidentnie test na to wskazuje to powinna raczej isc na grupe przyszłych mam/2 kresek itp.
takie moje zdanie. Tym bardziej jak sama powiedziala nie starali sie o dziecko.
Milego dnia dziewczyny 🌷

reklama
Jak te dziewczyny potrzebują takich emocji 🤷 mi to totalnie nie przeszkadza. Myślę że one i tak zdają sobie sprawę że nic z tego, może chcą przez chwilę poczuć to uczucie, że się udało. Ludzka psychika płata różne figle. Ja tam jestem z tych co uważają : jak masz potrzebę zaspokoic jakieś swoje
No ja jestem tego samego zdania. Ja np jestem z tych, co testują przed spodziewanym terminem, bo wolę oglądać 3 dni z rzędu negatywny test i już czekać na okres, niż się nastawiać na ciążę do dnia miesiączki a potem cało to rozczarowanie wziać na siebie w 1 dzień :D Tylko też fakt, ze ja nie rozbieram testów, nie dopatruje sie, jak negatyw to negatyw i tyle.

A no sens chociazby taki, ze to byl jej pierwszy post na grupie staraczek, wiec przyszla tu po to zebym napisac to co wspomniała @hachette .
jesli jest w kolejnej ciazy, a ewidentnie test na to wskazuje to powinna raczej isc na grupe przyszłych mam/2 kresek itp.
takie moje zdanie. Tym bardziej jak sama powiedziala nie starali sie o dziecko.
Milego dnia dziewczyny 🌷
To nie był jej pierwszy post w tym wątku. W maju pytała o brak okresu po CC i wstawiała zdjęcie dziecka 🙈

No ja jestem tego samego zdania. Ja np jestem z tych, co testują przed spodziewanym terminem, bo wolę oglądać 3 dni z rzędu negatywny test i już czekać na okres, niż się nastawiać na ciążę do dnia miesiączki a potem cało to rozczarowanie wziać na siebie w 1 dzień :D Tylko też fakt, ze ja nie rozbieram testów, nie dopatruje sie, jak negatyw to negatyw i tyle.
Też jestem niecierpliwa😉 co do rozbierania testu to jestem za leniwa 😂 mi po prostu nie chciałoby się. Ale jak ktoś ma taką potrzebę, to niech to robi. Test to nie bomba, ręki nikomu nie wyrwie🤷

Drogie Panie, miłego dnia :) jakie plany na dziś? U mnie wybitnie truskawkowo xD nakupiłam truskawek jak dla wojska ;)

Witaminki zawsze w cenie.

Co do testów, mogę powiedzieć że swojego punktu widzenia. Wcześniej nigdy nie zdarzało mi się wyskakiwać przed @ z testowaniem... do zeszłego miesiąca.. z tym, że zeszły miesiąc mialam totalnie przekichany..może to tak mnie nakręciło?
W każdym razie nic mi to nie pomogło, a jedynie dobijało.. ale tak było u mnie, Ni znaczy że u każdej tak będzie..

Co ma być to będzie, czy walniemy wcześniej 10 testów a'la vizir a 11 już z 2 kreskami czy będziemy czekać..

Oczywiście trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny [emoji106]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry