Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Walczymy do końca, jak się okaże negatywny, bo przyjdzie @ to następny cykl.Robie update mojej sytuacji testowalam 10 dpo i 11 dpo blade kreski dzis 12 dpo testy negatywne z pierwszego moczu. Może testy wadliwe może chemiczna... nie wiem. Czekam na okres i działam dalej![]()
Z endokrynologiem konsultowalaś? Ja na początku miałam 2,6 i od razu wprowadzony Euthyrox. Dawka zwiekszona jak okazało się, że TSH za mało spada. Podobno wszystko zależy od organizmu, bo kobiety z TSH nawet 4 zachodzą w ciążę, ale optymalne jest ok. 1,5W lutym miałam 2.90 a teraz 2.2. Nie brałam żadnych leków. Może ovarin pomógł?? Chociaż nie wiem w jaki sposób. Lekarz nie kazał się tym przejmować bo wynik jest ok a jeśli poruszymy temat to zacznie skakać.
podobne wieki bo ja dzis koncze 25O to prawie w tym samym wieku jesteśmy
![]()
Wszystkiego dobrego!!! Spełnienia wszystkich marzeń, a w szczególności tych kreskowychpodobne wieki bo ja dzis koncze 25![]()
Nie inaczej ☺, będzie to 2 dni przed @, ale zrobie to dla Ciebie.Jeszcze się nie poddajemyDo 22.06 walczymy
Testujesz 22.06?
Samych najlepszości, wszystkiego dobrego, sto latpodobne wieki bo ja dzis koncze 25![]()
Witam [emoji3059] ostatnio miałam problem z określeniem owulacji, raz kreska była na drugi dzień brak [emoji849].. Kolejny cykl chyba się poprawił. Proszę powiedzcie mi czy to mogę zaliczyć do poprawnej owulacji?
Pozdrawiam Zobacz załącznik 1283360