U mnie odwrotnie, ja 0rh-, mąż 0rh+.Dziewczyny, że to ze ja mam grupę krwi 0Rh+ a mój mąż 0Rh- może powodować jakieś problemy z zajściem w ciążę?
I chętnie się dokształcę w tym temacie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie odwrotnie, ja 0rh-, mąż 0rh+.Dziewczyny, że to ze ja mam grupę krwi 0Rh+ a mój mąż 0Rh- może powodować jakieś problemy z zajściem w ciążę?
Test zdecydowanie zalany.Dziewczyny czy to jest ta słynna znienawidzona kreska fabryczna?![]()
Już przewalilam forum, zamykam zapytanie własneU mnie odwrotnie, ja 0rh-, mąż 0rh+.
I chętnie się dokształcę w tym temacie![]()
To jeszcze inna nowość pierwszy test i od razu wadliwy się trafia, przyda się ta wiedza na przyszłość [emoji23]
Kolejny update plamienie ustało było go jedynie tyle co na papierze ciutka ciutka ze śluzem. Bolące sutki I brak jakichkolwiek oznak okresu. A ma przyjść w sobotę ... hmmm coś czuję ze to nie ciaza a hormony. Dziewczyny jakie badania wykonać?
Jest zalanyDziewczyny czy to jest ta słynna znienawidzona kreska fabryczna?![]()
Ale ze co hormony?
Test zalanyDziewczyny czy to jest ta słynna znienawidzona kreska fabryczna? [emoji19]