Ale czy Ty przypadkiem nie miałaś owu 09.06? Przecież to za szybkoNasłuchałam się dziś w pracy o ciąży i o, glowe odrywam. Wrócę w lipcu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale czy Ty przypadkiem nie miałaś owu 09.06? Przecież to za szybkoNasłuchałam się dziś w pracy o ciąży i o, glowe odrywam. Wrócę w lipcu![]()
Nasłuchałam się dziś w pracy o ciąży i o, glowe odrywam. Wrócę w lipcu [emoji8]
Ale co ma słuchanie o ciąży z testowaniem? Przecież tu na forum co chwilę rozmawiamy o tematach staraczkowych i około ciążowych to każda z Nas chyba by musiała od owulacji testowaćNasłuchałam się dziś w pracy o ciąży i o, glowe odrywam. Wrócę w lipcu![]()
A ile po owu?Mam wyniki proga, 1,59... Dziś jest 23d :/
Myślałam, że 7 dni, ale to dopiero drugi cykl po odstawieniu tabletek i pierwsze obserwacje po porodzie. Jednak w przyszłym miesiącu wspomoge się testami owu.A ile po owu?
No to nie przejmuj się, taki wynik proga może wskazywać na niedomogę lutealną ale nie musi szczególnie, że nie jesteś pewna kiedy była owulacja i najlepiej parę cykli go badać, żeby sprawdzić jego poziom, pamiętaj też, że progesteron cechuje się dużą zmiennością w cyklu dobowymMyślałam, że 7 dni, ale to dopiero drugi cykl po odstawieniu tabletek i pierwsze obserwacje po porodzie. Jednak w przyszłym miesiącu wspomoge się testami owu.
W następnym cyklu zrobię sobie wszystkie podstawowe hormony, bo może też się okazać, że jednak nie mam owu. Nadal karmię piersią dwulatka, więc nie wykluczam takiej opcji.No to nie przejmuj się, taki wynik proga może wskazywać na niedomogę lutealną ale nie musi szczególnie, że nie jesteś pewna kiedy była owulacja i najlepiej parę cykli go badać, żeby sprawdzić jego poziom, pamiętaj też, że progesteron cechuje się dużą zmiennością w cyklu dobowym
Daj sobie czas widocznie Twoje hormony jeszcze szalejąW następnym cyklu zrobię sobie wszystkie podstawowe hormony, bo może też się okazać, że jednak nie mam owu. Nadal karmię piersią dwulatka, więc nie wykluczam takiej opcji.
W następnym cyklu zrobię sobie wszystkie podstawowe hormony, bo może też się okazać, że jednak nie mam owu. Nadal karmię piersią dwulatka, więc nie wykluczam takiej opcji.