• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2021

reklama
Cześć Dziewczyny.
U mnie dzisiaj 14 dc (ostatni cykl trwał 40 dni ale owu była!).
Miała iść na pierwszy dzień monitoringu 18 dc. ale zwolnił się termin i idę dzisiaj zobaczyć czy coś rośnie, czy znowu długi cykl przede mną..
Jakie macie doświadczenia po podróżach/urlopach? Skraca Wam to cykl czy wydłuża?
4 dni byłam nad morzem, rower, spacery, winko :D Zastanawiam się jak na Was wpływają takie wycieczki.

Pozdrawiam :)
Dziewczyny, u mnie jednak zadziałało na plus. 14 dc. i pecherzyk 14 mm. Jak nigdy tak wcześniej. Oczywiście cały czas ten sam jajnik i tylko jeden pęcherzyk ale cieszymy się z małych rzeczy :) za 5 dni kolejna wizyta. Trzymam kciuki za siebie i za Was! 😘😘

Wydaje mi się, że jakieś tam badania już są, ale na małej grupie dlatego że pandemia dopiero trwa 1,5 roku i badania są jeszcze w toku 😉
Ja właśnie gdzieś widziałam wyniki badań przeprowadzone na liczbie 4000 tys kobiet i tam badali ile poronień, wad u dzieci itd ale ostatecznie to chyba te wyniki nie odbiegały od norm, które naturalnie występują wśród ludzi.

Hej dziewczyny pisze z zapytaniem . 10 czerwca miałam USG jednak lekarz nie wyjaśnił wyniku tylko dał mi zdjęcie bez opisu. Jesli możecie pomóc to proszę bo nie wiem co myśleć . Po poronieniu w październiku dostałam Dupasthon dopiero teraz .

Załączniki

• IMG_20210610_120939719.jpg
    IMG_20210610_120939719.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 113
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry