Passtelova
Fanka BB :)
Dziewczyny, a jak to jest z tym pęcherzykiem. Jeśli na badaniu miałam 16mm to jakie są możliwości jego rozwoju? Pęknięcie (owulacja) i torbiel? Czy może się wchłonąć i do owulacji nie dojść?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam nadzieję że z żołnierzami jakoś się udaDziękujęteż trzymam kciuki. U nas z kolei zupełnie inny problem, bo owulki są ładne, cykle regularne, ale żołnierze męża nie domagają...
Oby dalej wszystko równie dobrze się układało a pęcherzyk rósł ładnie i książkowoHej dziewczyny, dziś mam 16 dc. Byłam na monitoringu i ma pęcherzyk 13 mm w prawym jajniku. To mój pierwszy cykl monitorowany. Bardzo się cieszę że coś się ruszyło bo moje wyniki nie były zadowalające FSH=9.55 mlU/ml natomiast AMH=9, 39 ng/ml. Lekarz myślał że moje jajniki nie pracują. W środę idę na badanie estradiolu a w czwartek następny monitoring
Musiałam się komuś wygadać także wybaczcie ze zawracam głowę.
Dziś lekarz powiedział mi że pęcherzyk średnio rośnie 2mm na dobę a pękają jak mają 22-25mm. Równie dobrze może nie pęknąć i z tego powstanie torbiel. Za wiele w tym temacie nie wiemDziewczyny, a jak to jest z tym pęcherzykiem. Jeśli na badaniu miałam 16mm to jakie są możliwości jego rozwoju? Pęknięcie (owulacja) i torbiel? Czy może się wchłonąć i do owulacji nie dojść?
To właśnie wiem, zastanawiam się czy może być opcja trzecia, że nie pęka i nie tworzy się torbiel, a np. się wchłania.Dziś lekarz powiedział mi że pęcherzyk średnio rośnie 2mm na dobę a pękają jak mają 22-25mm. Równie dobrze może nie pęknąć i z tego powstanie torbiel. Za wiele w tym temacie nie wiemale może coś pomogłam
No generalnie tak, mamy suplementacje, diete, hormony. Ostatnio robiliśmy badanie po 3 miesiącach leczenia i jest mega poprawa (kilkukrotna). Co i tak nie sprawiło, ze nasienie jest w normie, bo zaczynaliśmy z bardzo niskich wyników). No ale idzie do góry i jest nadzieja.Mam nadzieję że z żołnierzami jakoś się udabędzie dobrze! A jakiś plan macie ustalony na poprawę jakości?
Tak są, firma Pepino z tego co pamiętamHej dziewczyny, orientujecie się może, czy w kauflandzie są testy ciążowe?![]()
Jesteś dopiero 5 dpo, zaczekaj spokojnieHej, czy są tu jakieś niecierpliwce? Cykl 26 więc w 18 dc nie ma sensu robic testu, a za 3 dni?Owulacja jakos 16.06