Passtelova
Fanka BB :)
Ja brałam ostatnio, ale nie z myślą o płodności. Zobaczy po tym cyklu czy to coś dałoSpotkałam się ostatnio z opiniami, że niektóre dziewczyny na rozrzedzenie śluzu płodnego biorą ACC…Słyszała któraś coś o tym?
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja brałam ostatnio, ale nie z myślą o płodności. Zobaczy po tym cyklu czy to coś dałoSpotkałam się ostatnio z opiniami, że niektóre dziewczyny na rozrzedzenie śluzu płodnego biorą ACC…Słyszała któraś coś o tym?
![]()
a ufasz temu lekarzowi? może warto skonsultować się z innym?
to nie zmieniaj, tylko jednorazowo się skonsultuj z innymUfam generalnie to on zdiagnozował wszystkie moje choroby, wcześniej się to nie udało, wprowadził leczenie nawet w szpitalu mnie położył, na wizytę się tyle czeka, bo jest w Warszawie uważany za jednego z lepszych i już nawet nie przyjmuje nowych pacjentek ja się dostałam cudem chyba jako przypadek beznadziejny, więc szkoda mi go zmieniać, teraz termin jest tak odległy też, bo jest na urlopie, jak raz zapytałam innego lekarza to powiedział, ze lepiej nie trafie niż jestem i, żeby przypadkiem nic nie zmieniać [emoji26]
Nie musisz zmieniać. Możesz iść jednorazowo na wizytę do innego lekarza. Ja tak zrobiłam.Ufam generalnie to on zdiagnozował wszystkie moje choroby, wcześniej się to nie udało, wprowadził leczenie nawet w szpitalu mnie położył, na wizytę się tyle czeka, bo jest w Warszawie uważany za jednego z lepszych i już nawet nie przyjmuje nowych pacjentek ja się dostałam cudem chyba jako przypadek beznadziejny, więc szkoda mi go zmieniać, teraz termin jest tak odległy też, bo jest na urlopie, jak raz zapytałam innego lekarza to powiedział, ze lepiej nie trafie niż jestem i, żeby przypadkiem nic nie zmieniać [emoji26]
Nie musisz zmieniać. Możesz iść jednorazowo na wizytę do innego lekarza. Ja tak zrobiłam.
Histeroskopia nie wyklucza endometriozy, jedynie laparoskopia jest w stanie ją wykluczyć lub potwierdzić. Inne badania mogą wykryć tylko te duże ogniska endometriozy. Głównymi objawami endometriozy to bóle i niepłodność. Ja bym na Twoim miejscu pod tym kątem się diagnozowala, szczególnie, że wcześnie zaczęłaś miesiączkowa, a to też jest częste u kobiet z endometriozą. 1,5 tygodnia temu miałam laparoskopię i potwierdzono mi endometriozę. Jest mikroskopijna, w tzw stopniu minimalnym, ale JEST. Żadne inne badanie nie potwierdziłoby u mnie endometriozy, jest malutka i zlokalizowana przy pęcherzu. Ani histero ani usg by jej nie znalazło. Lekarz widzi w niej mój problem niepłodności, za 2 tygodnie mam u niego wizytę i zobaczę co dalej, bo on już ma na mnie jakiś plan.Nie, miałam histeroskopie żeby usunąć polipa