Qruszon
Fanka BB :)
Poczekaj do terminu @ i idź na betę dla pewnościCześć Dziewczyny. Dzisiaj 3 dni do @. Test Facelle czułość 10.
Czy też widzicie tam cień cienia czy ja sobie już wkręcam?
Mąż powiedział, że coś widzii..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Poczekaj do terminu @ i idź na betę dla pewnościCześć Dziewczyny. Dzisiaj 3 dni do @. Test Facelle czułość 10.
Dobrego dniaCześć dziewczyny miłego dnia dla WasDziś planowany dzień @ czekam, aż przyjdzie żeby móc zacząć brać clo od 3dc, a co u Was?
Dziwn dobry moje PanieCześć Dziewczyny. Dzisiaj 3 dni do @. Test Facelle czułość 10.
To ja w takim razie trzymam kciuki żeby do piątku nic się nie wydarzyłoHej dziewczyny!W końcu przespana nocka, bo było o wiele przyjemniej niż dwa dni wstecz
Dziś 13 dni od owulacji potwierdzonej na monitoringu, co mnie zdziwiło to brak apetytu i wstręt do potraw które mi zawsze smakują, zaczęły mnie swędzieć piesi
, siedzę w pracy i nie mogę wytrzymać, ciągle się tam szudram
, brzuch czuję delikatnie na dole ale taki oberwany jakby, pewnie to wszystko i tak zwiastuje miesiączkę, niemniej jednak jeśli nie przyjdzie jutro to w piątek rano za testuje
Jak u Was? Które dni cyklu?
Jak sytuacja po wczorajszym armagedonie pogodowym? U mnie rano jechałam do pracy to gałęzie na drogach.
Miłej środy dla Was!!!![]()
Na pierwszym zdjeciu widzę, slaba ale jest!Cześć Dziewczyny. Dzisiaj 3 dni do @. Test Facelle czułość 10.
To chyba nie do mnie? [emoji6]Zbadaj sie pod kątem endomitriozy
Takie jednorazowe czy tam chwilowe plamienie to nic czym musiałabyś się martwić [emoji6] może się pojawić nawet od podrażnienia w zasadzie (jeśli ostro [emoji849] działacie). Także spokojna głowa [emoji6]Właśnie wczoraj to zauważyłam zobaczymy dzisiaj... W czwartek znowu mam monitoring zobaczymy co mi powie [emoji57]
Ja bym tak nie zakładała, mnie piersi nie bolą [emoji849]Hej dziewczyny, a ja witam się z powrotem , po dłuższej nieobecności [emoji846]. Ostatnich kulka miesięcy/ tygodni dały mi w kość ze względu na prace. Ale teraz wróciliśmy z urlopu i w sobotę powinnam dostać okres i z pewnością go dostanę [emoji53]. Monitoringi przed aktualnym cyklem wskazywały na obecność owulacji, ale w tym miesiącu nawet nie bolą mnie piersi [emoji53]. Czy można założyć, ze w takim wypadku owulacji nie było? Na monitoring w tym cyklu nie było sensu się zapisywać, bo podczas dni płodnych „zakładanych” nie było mnie w kraju. Od następnego cyklu zabieram się znowu za „działanie” i chyba pora ponowić niektóre badania.
Ja nie zwykłam aż tak się dopatrywać, jak nie wiedzę od razu to się nie przypatruje. Wiec poczekaj te 3 dni i powtórz test.Cześć Dziewczyny. Dzisiaj 3 dni do @. Test Facelle czułość 10.
Hej @Sonka123, ja właśnie tez mam czasami tak swędzące piersi, ze non stop drapie. Ale zauważyłam, ze częściej się to dzieje w okolicach owulacji, a teraz mi się zdarzyło przed okresem. Czy to jest związane z wzrostem któregoś hormonu?Hej dziewczyny!W końcu przespana nocka, bo było o wiele przyjemniej niż dwa dni wstecz
Dziś 13 dni od owulacji potwierdzonej na monitoringu, co mnie zdziwiło to brak apetytu i wstręt do potraw które mi zawsze smakują, zaczęły mnie swędzieć piesi
, siedzę w pracy i nie mogę wytrzymać, ciągle się tam szudram
, brzuch czuję delikatnie na dole ale taki oberwany jakby, pewnie to wszystko i tak zwiastuje miesiączkę, niemniej jednak jeśli nie przyjdzie jutro to w piątek rano za testuje
Jak u Was? Które dni cyklu?
Jak sytuacja po wczorajszym armagedonie pogodowym? U mnie rano jechałam do pracy to gałęzie na drogach.
Miłej środy dla Was!!!![]()
Wzrost prolaktyny jest związany ze swędzącymi piersiamiHej @Sonka123, ja właśnie tez mam czasami tak swędzące piersi, ze non stop drapie. Ale zauważyłam, ze częściej się to dzieje w okolicach owulacji, a teraz mi się zdarzyło przed okresem. Czy to jest związane z wzrostem któregoś hormonu?