lepsze zycie 2021
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie taki był 12dpo
Dziewczyny czy powinnam się martwić ? Pytanie skierowane do kobietek które już są mamami test pozytywny a zero jakiegokolwiek śluzu boje się ..
No tutaj to wątpliwości nie ma,że pozytyw. Też bym tak chciała heheU mnie taki był 12dpo
Czyli jest jednak ta opcja ,że oczy płatają mi figleJa nix nie widzę [emoji2368]
ja tak widzę malutki cień wiec powtarzaj a kiedy go robiłaś po popołudniu ?No tutaj to wątpliwości nie ma,że pozytyw. Też bym tak chciała hehe.Ogólnie to mi w tym cyklu nawet testy owu nie wyszły do końca pozytywne. Zaznaczyłam ,że owu była w 17dc ale jednak testowa była nieco jaśniejsza od kontrolnej a 18dc już konkretny negatyw. Ten ciążowy to właśnie jeden z tych gratisów do testów z owu i tak pomyślałam,że może jakieś trefne te testy ciążowe,mimo że są o czułości 10mlu czy jak to tam się pisze
Codziennie o 19 robiłam testy owulacyjne a ciążowy rano po przebudzeniuja tak widzę malutki cień wiec powtarzaj a kiedy go robiłaś po popołudniu ?
aha powtórz za kilka dni trzymam kciukiCodziennie o 19 robiłam testy owulacyjne a ciążowy rano po przebudzeniu
A słyszałaś o liniach progresowych ? PoczytajSkoro coś widać to po co ma testować? Niech idzie na bete [emoji2272]