MoniaJ2424
Fanka BB :)
dzieki biorę już od dłuższego czasu ale kurde zawsze na coś trafie a potem człowiek się stresuje .. Czemu ja muszę być takawiem ze co ma być to będzie i nie zmienię sytuacji następnym razem nie wchodzę w żadne artykuły
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dzieki biorę już od dłuższego czasu ale kurde zawsze na coś trafie a potem człowiek się stresuje .. Czemu ja muszę być takawiem ze co ma być to będzie i nie zmienię sytuacji następnym razem nie wchodzę w żadne artykuły
Przyjmuje się, że rośnie przeciętnie 2 mm dziennie, a pęka gdy ma 21–25 mmHej, jak to jest z tym pęcherzykiem, jeśli dziś na usg wyszło ze ma 11mm to do pęknięcia jeśli wogole dojdzie to mniej więcej w jakim czasie, jak on szybko rośnie i do jakich rozmiarów żeby pęknął ? Pewnie to zależy od organizmu ale może opowiecie cos na swoich przykładach![]()
Teoretycznie rośnie ok 2mm na dobę. Pęka w rozmiarach 21-25mm ale wiadomo u każdej inaczej [emoji3526]Hej, jak to jest z tym pęcherzykiem, jeśli dziś na usg wyszło ze ma 11mm to do pęknięcia jeśli wogole dojdzie to mniej więcej w jakim czasie, jak on szybko rośnie i do jakich rozmiarów żeby pęknął ? Pewnie to zależy od organizmu ale może opowiecie cos na swoich przykładach [emoji4]
Właśnie o to chodzi , ze zeby cokolwiek zoabczyc to i tak musze czekac do poczatku cyklu a wtedy tez juz mam umowiona wizyte do mojego ginka. Pisal mi wczoraj ze teraz i tak nic nie zobaczy wiec pozostało mi cierpliwe czekanie . Wiec czekamHmm.. ja w takim razie bym dla świetego spokoju zapisała się do innego gina na termin początku cyklu, żeby w razie czego zobaczył co i jak (ale jeśli masz możliwość to rownolegle może spotkaj się też ze swoim, bo jednak on najlepiej Cię zna). A do tego czasu na spokojnie, postaraj się nie myślećrelaksuj się, poczytaj ksiazke, idz na rower, na chwilkę moze wyłącz internet, żeby też sobie za bardzo nie wkręcać
może akurat zaskoczy pomimo tego polipa, wtedy odwołasz wizytę u tego drugiego gina. Trzymaj się
![]()
Srednio rosnie 1-2mm na dobe a peka jak ma 21-25 mmHej, jak to jest z tym pęcherzykiem, jeśli dziś na usg wyszło ze ma 11mm to do pęknięcia jeśli wogole dojdzie to mniej więcej w jakim czasie, jak on szybko rośnie i do jakich rozmiarów żeby pęknął ? Pewnie to zależy od organizmu ale może opowiecie cos na swoich przykładach![]()
ja miałam wysypkę w obrębie policzków brody i pod broda i temu myślałam ze to może gdzie od maseczkiHej! Czy Ty @lepsze zycie 2021 mialas inne wczesne objawy oprocz wysypki na czole??