• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2021

reklama
Dokładnie 😘😘
Brałam pół tabletki przed spaniem ale po dwóch miesiącach spadła mi do 1.5 i od jakiegos czasu biorę 1/3. Aczkolwiek ciężko to tak podzielić. biorę jak się ułamie raz 1/4 raz prawie pół.
Ooo , ja tez biore 1/2 tabletki przed snem. Jest tak mala ze mi jest ciezko polowe odgryźć 😂🤦🏻‍♀️ I tez czasem mniej czasem wiecej, ile zlapie tyle ugruze 🤣

Ooo , ja tez biore 1/2 tabletki przed snem. Jest tak mala ze mi jest ciezko polowe odgryźć 😂🤦🏻‍♀️ I tez czasem mniej czasem wiecej, ile zlapie tyle ugruze 🤣
Ale mnie rozbawiłaś, nie widziałam, żeby ktoś rozgryzał tabletki 😂😂😂 zawsze widziałam jak dzieli się je nożem lub takim specjalnym urządzeniem do dzielenia tabletek 😛 wyobraziłam sobie tą ekwilibrystykę żeby ugryźć polowe euthyroxu i nie ugryźć się w palec😂😂

Dziewczyny, może zdradzicie mi czy bierzecie jakieś suple? i czy wasi M coś biora? i czy któraś również walczy z jakością nasienia? tak poza tym naszła mnie taka myśl czy coś szczególnego robicie po stosunku? ze mnie to wszystko wylatuje...

Zrobiłam teraz na wieczór test ponownie owulacyjny i to chyba teraz jest pozytywny więc zapewne owulacja dzisiaj jutro lub po jutrze 👌

Załączniki

• IMG_20210729_210049.jpg
    IMG_20210729_210049.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 105
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry