lady_in_blue
Fanka BB :)
To są objawy wysokiego progesteronu, normalne w tym momencie cykluJa jutro 10dpo jak myślicie testować jutro czy nie? Nie licz enafen cykl ale od 3 dnibol piersi przy dotyku i kłucie z lewej strony
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To są objawy wysokiego progesteronu, normalne w tym momencie cykluJa jutro 10dpo jak myślicie testować jutro czy nie? Nie licz enafen cykl ale od 3 dnibol piersi przy dotyku i kłucie z lewej strony
GRATULACJE!!! Trzymam kciuki, żeby całe to szczęście przeobraziło się w małego fasolka w brzuszkuHej dziewczyny!Wczoraj wróciliśmy z wakacji, bardzo udanych, na pewno zostaną zapamiętane na zawsze, ponieważ mój partner mi się oświadczył, były łzy szczęścia, euforia, a w dodatku przypadała owulacja na ten czas, mam nadzieję, że Nasza rodzinka się powiększy, że to piękne wydarzenie przyczyni się do poczęcia maluszka!
Miłego weekendu!![]()
Gratulacje!Hej dziewczyny!Wczoraj wróciliśmy z wakacji, bardzo udanych, na pewno zostaną zapamiętane na zawsze, ponieważ mój partner mi się oświadczył, były łzy szczęścia, euforia, a w dodatku przypadała owulacja na ten czas, mam nadzieję, że Nasza rodzinka się powiększy, że to piękne wydarzenie przyczyni się do poczęcia maluszka!
Miłego weekendu!![]()
Ojj ja też! Od wczoraj tak mnie glowa bolała, że miałam wrażenie że mi zęby wypadną. . .Cześć dziewczyny! Ja po wczorajszej euforii dziś jestem nie do życia... Mąż wstawał o 5 do pracy (ja na szczęście weekendy wolne) i przebudziłam się z ogromnym bólem głowy. Przyniósł mi wodę i tabletkę i jeszcze pospałam i niestety dzisiaj caly dzień mnie makówka boli... Te skoki ciśnienia mnie dobiją, bo nagle zrobił się gorąc na dworze, a ja cierpię... Ale co począć gdy taka moja uroda... Więc dzisiaj raczej nici z igraszek, ale jakąś tam normę wyrobiliśmyBędzie, co ma być
![]()
Gratulacje!Hej dziewczyny!Wczoraj wróciliśmy z wakacji, bardzo udanych, na pewno zostaną zapamiętane na zawsze, ponieważ mój partner mi się oświadczył, były łzy szczęścia, euforia, a w dodatku przypadała owulacja na ten czas, mam nadzieję, że Nasza rodzinka się powiększy, że to piękne wydarzenie przyczyni się do poczęcia maluszka!
Miłego weekendu!![]()
Ja progesteron 1dpo przez 14dni.Dziewczyny ile dni po owulacji bierzecie luteinę/duphaston? Dzień po czy później?![]()
Wyniki krwii ok, badanie ginekologiczne ok, co jeszcze może być powodem cyklu bezowulacyjnego?