Blondynka w sieci
Fanka BB :)
Czyli jednak czeka mnie okulistaJedną kreskę, która znaczy że test jest negatywny [emoji2296]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Czyli jednak czeka mnie okulistaJedną kreskę, która znaczy że test jest negatywny [emoji2296]
Cos tam widacDziewczyny wiem, że to za wcześnie. Ale wróciłam właśnie do domu, nie sikałam pare godz wiec stwierdziłam zrobię test. I widzę jakis cień cienia albo urujoną kreskę. Help!
Ja tu nic nie widzeDobry wieczórchciałam tylko zapytać czy widzicie tutaj coś może? Ja już nie wiem czy od patrzenia w oczach mi się mieni czy nie
![]()
powodzenia.Dziewczyny wiem, że to za wcześnie. Ale wróciłam właśnie do domu, nie sikałam pare godz wiec stwierdziłam zrobię test. I widzę jakis cień cienia albo urujoną kreskę. Help!
najlepiej powtórz test jutro albo idź na betę bo ona da Ci 100% pewnościDobry wieczórchciałam tylko zapytać czy widzicie tutaj coś może? Ja już nie wiem czy od patrzenia w oczach mi się mieni czy nie
![]()
Ja widzę superDziewczyny wiem, że to za wcześnie. Ale wróciłam właśnie do domu, nie sikałam pare godz wiec stwierdziłam zrobię test. I widzę jakis cień cienia albo urujoną kreskę. Help!
To wygląda na fabryczną. Będziesz musiała powtórzyć testDziewczyny wiem, że to za wcześnie. Ale wróciłam właśnie do domu, nie sikałam pare godz wiec stwierdziłam zrobię test. I widzę jakis cień cienia albo urujoną kreskę. Help!
I chyba tak jest.To wygląda na fabryczną. Będziesz musiała powtórzyć test![]()
Ja używałam pewnie zmowilas na allegro one są bardzo bardzo czule, kilka razy pokazaly mi kreskę fabryczna jednak wykryły mi ciąże biochemiczna, zrobiłam test 2 h później wyszła kreska, odczekałam 2 dni poszłam na betę i wyszła 10. One ogólnie lubią oszukiwać...I chyba tak jest.
Zrobiłam rano test i widać cos bardzo minimalnie ale tylko jak poruszam testem.
Pierwszy raz używam tych testów, firma TESTEO. Macie jakieś doświadczenia z nimi?