Colorful92
Fanka BB :)
Z takim wsparciem jak tutaj musi się udać! Jesteście wielkie!Trzymam kciuki za wszystkie robiące dziś bhcgchyba wszystkim nam tutaj przydałoby się trochę pozytywnych wiesci
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Z takim wsparciem jak tutaj musi się udać! Jesteście wielkie!Trzymam kciuki za wszystkie robiące dziś bhcgchyba wszystkim nam tutaj przydałoby się trochę pozytywnych wiesci
![]()
![]()
Trzymam kciuki za wszystkie robiące dziś bhcgchyba wszystkim nam tutaj przydałoby się trochę pozytywnych wiesci
![]()
![]()
Ja też trzymam mocno kciukasy!![]()
Dzięki@Paolx @Colorful92 3mam kciuki żeby to była ciążaczekam na wasze wyniki z niecierpliwością
mam nadzieję że chociaż do was szczęście się uśmiechnie
![]()
Ja też miałam taka kreseczkę 2 dni po spodziewanej miesiączceI dlatego mam wahania.. patrzę na test i widzę bladziuche a nie mogę dobrze wychwycić na zdj. Może faktycznie nic nie ma a mi w oczach tak tylko. Swoją drogą jakby rzeczywiście była krecha to i na zdj nie miałabym problemu złapać..Zobacz załącznik 1293114
Ja tak miałam w tym miesiącuBojciu dziewczyny stresuje się rano powtarzałam test wyszły dwie kreski ale ja się czuje tak jakby ten okres miał przyjść ból brzucha itp tak jak na @co mam robić ?