Kristina_peony
Fanka BB :)
No nareszcie jesteśCześć dziewczyny powoli do Was wracam, siedzę w szpitalu, jestem właśnie po HSG, lewy jajowodów drożny, prawy niedrożny![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No nareszcie jesteśCześć dziewczyny powoli do Was wracam, siedzę w szpitalu, jestem właśnie po HSG, lewy jajowodów drożny, prawy niedrożny![]()
Tak się cieszę!Są wyniki!!!! Dziewczyny jestem w ciąży!!!! Oby nie biochemicznej!!!! W czwartek rano lecę powtórzyć bete! Oby to dotrzymać62,8 beta!!!
Kochana czekałam na wiadomość od Ciebie.Cześć dziewczyny powoli do Was wracam, siedzę w szpitalu, jestem właśnie po HSG, lewy jajowodów drożny, prawy niedrożny![]()
co za cudowne wieściSą wyniki!!!! Dziewczyny jestem w ciąży!!!! Oby nie biochemicznej!!!! W czwartek rano lecę powtórzyć bete! Oby to dotrzymać62,8 beta!!!
Większość dziewczyn bierze od 1dc do owulki i już do końca cyklu nie bierze, ktoś kiedyś tutaj pisał, ze olej dobrze wpływa na śluz, ale może wywołać jakieś mikro skurcze (?) i zablokować zagnieżdżenie - pisze co zapamiętałam, nie opieram się na żadnych konkretnych źródłach naukowychDziewczyny które biorą olej z wiesiołka w jakich dniach cyklu powinno się go przyjmować a kiedy przerwać ?
No witajCześć dziewczyny powoli do Was wracam, siedzę w szpitalu, jestem właśnie po HSG, lewy jajowodów drożny, prawy niedrożny![]()
Wiem ja też mam teraz problem zajśćNiestety bez tych " cudow" nie które kobiety by nie mogły nawet marzyć o dziecku
Super gratulacjeSą wyniki!!!! Dziewczyny jestem w ciąży!!!! Oby nie biochemicznej!!!! W czwartek rano lecę powtórzyć bete! Oby to dotrzymać62,8 beta!!!