U
uzytkowniczkaa
Gość
Cały czas biorę 1 tabletkę dziennieDziewczyny które biorą olej z wiesiołka w jakich dniach cyklu powinno się go przyjmować a kiedy przerwać ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cały czas biorę 1 tabletkę dziennieDziewczyny które biorą olej z wiesiołka w jakich dniach cyklu powinno się go przyjmować a kiedy przerwać ?
No fakt bo nie bardzo wiem o co chodziDziewczyny nie czepiajcie sie tak tych "cudów" bo robicie z igły widły i znowu będzie jakaś gównoburza, może dziewczyna to napisała w tak o a wy niepotrzebnie łapiecie za słówka...
Codziennie ?Cały czas biorę 1 tabletkę dziennie
Po pierwsze to odp na posta gdzie napisane jest o wiesolku itd ... Po drugie nie miałam zamiaru nikogo urazić ... Po trzecie zaszłam w ciążę po 4 miesiącach i w 8 tygodniu ja poroniłam teraz mam problem zajść i też biorę witaminy i olej z wiesiołka ... A tamta odpowiedź była do kogoś innego skierowana i na inny tematNiestety bez tych " cudow" nie które kobiety by nie mogły nawet marzyć o dziecku
Tak codziennieCodziennie ?
I mój facet też bierzeCodziennie ?
I mój facet też bierzeponoć są dobre dla nasienia też
nie zaszkodzą mu napewno
koleżanka brała 2 miesiące i zaszła a jej poleciła endokrynolog te tabletki
![]()
My narazie po prostu się staramy. Już 10 cykli. 2 lata temu miałam poronienie samoistne, a od 10 cykli znów próbujemy na razie bez skutku i bez leczenia. A Ty?Dziewczyny - nie ogarniam Waszych postów? Czy są tutaj takie - co za bardzo nic nie biorą, nie robią jeszcze monitoringów itd.?? Ja nawet nie znam nazw leków o których piszecieczy Wy od razu od pierwszych cykli leciałyscie z monitoringiem itd.? Czy to już są dluuugie starania, stąd bierzecie jakieś tabletki/monitoring?