Aileen31
Fanka BB :)
Mi Pani doktor kazała brać 3 razy dziennie i właśnie się skapnelam że nie wystarczy mi tabletek w zapisanym opakowaniu na tyle dni stąd moje zastanowienieJa biorę 2 razy dziennie. Myślę, że to zależy od lekarza![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi Pani doktor kazała brać 3 razy dziennie i właśnie się skapnelam że nie wystarczy mi tabletek w zapisanym opakowaniu na tyle dni stąd moje zastanowienieJa biorę 2 razy dziennie. Myślę, że to zależy od lekarza![]()
Zadzwoń może i zapytaj jutro albo poproś o dodatkową receptęMi Pani doktor kazała brać 3 razy dziennie i właśnie się skapnelam że nie wystarczy mi tabletek w zapisanym opakowaniu na tyle dni stąd moje zastanowienie![]()
Tak jest to możliweJa biorę 2 razy dziennie. Myślę, że to zależy od lekarza![]()
2 razy przez 10dniDziewczyny ile razy dziennie bierzecie duphaston ? To możliwe żebym miała go brać 3 razy dziennie ?
A jak tam u Ciebie? Przycichłaś ostatnio, działacie tam jak trzeba?Dziewczyny idziecie jak burza w sierpniu!ogromnie wam gratuluję i bardzo się cieszę, że w końcu wam się udało bo przeszłyście sporo
ale miło było nadrabiać kilkanaście stron na raz wiedząc, że nie muszę czekać 2 dni na wyniki waszych przyrostów
buziaki!
No właśnie jakoś nie bardzoA jak tam u Ciebie? Przycichłaś ostatnio, działacie tam jak trzeba?![]()
Niestety ja nic nie widzęJak według was? Na zdjęciu bardziej widoczna niż jak patrzę gołym okiem..
Ja tez kurczę nic tu nie widze, może delikatnie jakiś szary cień ale to raczej kreska fabryczna..Jak według was? Na zdjęciu bardziej widoczna niż jak patrzę gołym okiem..