Passtelova
Fanka BB :)
przez dwa lata się muszę dużo zmienić. Jestem świetnym przykładem. Masz możliwość zadzwonienia chociaż gdzieś? Ja mam pakiet PZU i ginekolodzy w soboty też przyjmują.Kiedys badalam.ale to bylo z jakies 2 lata temu I bylo Ok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
przez dwa lata się muszę dużo zmienić. Jestem świetnym przykładem. Masz możliwość zadzwonienia chociaż gdzieś? Ja mam pakiet PZU i ginekolodzy w soboty też przyjmują.Kiedys badalam.ale to bylo z jakies 2 lata temu I bylo Ok
Tak racja! Przepraszam, zrozumialam ze w poniedzialek miala to plamienie.Plamienie implantacyjne wystepuje przed pozytywnym testem ciążowym, skoro test pokazuje juz ciaze to doszlo juz do implantacji.
Bete sprawdzić i przyrost nic wiecej nie zrobi sie, moze niski prog i luteina potrzebna.
Gratuluję!!!Mam nadzieję, że poniedziałkowa beta będzie tylko formalnością i będę mogła Was tu trochę pozarażać
Zobacz załącznik 1305564
Prawda, jak to mój gin mówi, kiedyś to było kiedyśprzez dwa lata się muszę dużo zmienić. Jestem świetnym przykładem. Masz możliwość zadzwonienia chociaż gdzieś? Ja mam pakiet PZU i ginekolodzy w soboty też przyjmują.
Ohh ten sierpień to jakiś wysyp !Hej dziewczyny to.moj test z dzisiaj. W poniedzialek planowana miesiaczka, ale przy podcieraniu zauwazylam sluz zabarwiiny krwia ;( czy to oznacza ze juz niz z tego nie bedzie ???(( ogromnie mna wstrzasnelo a moze ktoraa miala takie plamienie na okres lekkie I potem bylo Ok? Do lekarza ide we wtrek dopiero
((
A może taka cudowna wiadomość będzie od ciebie niedługo [emoji1696]Ohh ten sierpień to jakiś wysyp ! [emoji3590]Tak się cieszę [emoji7] . Nie stresuj się , byle do wtorku [emoji110] . Ciekawa jestem ile jeszcze takich cudownych wiadomości będzie w następnych dniach, oby jak najwiecej . Czekamy na następna ! [emoji3590][emoji110][emoji3059][emoji847]
Dziewczyny dzwonilam do lekarza tutaj wytlumaczylqm co I jak. Powiedzieli ze nic nie zrobia trzeba czekac (to jest wlasnid cudowna slozba zdrowia w uk) nie zrobia mi ani testu krwi , ani nie dadza nic na podtrzymanie. Kazali mi czekac do środy na rozwój wydarzeń;((( jak ja mam się nie załamywać teraz ?
Straszne...