Estuś
Moderator
Mi te badania razem z innym zalecił od razu jak byłam w 7 tygodniuOk super dziękuję za szybką odpowiedźbo ja jestem po poronieniu j tak się zastanawiam czy miałam to badanie robione i czy to mogła być przyczyna..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi te badania razem z innym zalecił od razu jak byłam w 7 tygodniuOk super dziękuję za szybką odpowiedźbo ja jestem po poronieniu j tak się zastanawiam czy miałam to badanie robione i czy to mogła być przyczyna..
No ja raczej też, bo za 7 dni powinnam dostać @, ale wszyatko jak na razie tak samo jak w poprzednim cyklu, zero niuansów i odchyleń, więc moje nastawienie raczej średnieJa dopiero gdzies najwcześniej za tydzień testuje![]()
Moje kciuki należą do Ciebie (no i do innych dziewczyn też)U mnie dopiero jakis 4 tydzień. Biorę duphaston 2x1 i swój progesteron 7 dno po owu mialam ok 20 Wiec chyba ładnie. We wtorek i czwartek wybieram się na betę A w piątek do lekarza bo kończy mi się duphaston. Nie puszczajcie kciuków proszę![]()
Ja jestem dziś dopiero 2 dpoNo ja raczej też, bo za 7 dni powinnam dostać @, ale wszyatko jak na razie tak samo jak w poprzednim cyklu, zero niuansów i odchyleń, więc moje nastawienie raczej średnie
Moje kciuki należą do Ciebie (no i do innych dziewczyn też)![]()
o to ja 7-8 dpo (zależy czy owulacja była na nastepny dzień od pozytywnego testu owu - a tak mi się wydaje, czy na kolejny dzień) i nie czuję, żeby coś się u mnie działoJa jestem dziś dopiero 2 dpow pierwszej ciazy to pamietam już 7 dpo cycki zaczęły bolec , zobaczymy jak będzie w tym cyklu
choć jakoś tez na nic się nie nastawiam.. ale trzymam kciuki za Ciebie
![]()
Ale.. nie zawsze trzeba coś czućo to ja 7-8 dpo (zależy czy owulacja była na nastepny dzień od pozytywnego testu owu - a tak mi się wydaje, czy na drugi dzień) i nie czuję, żeby coś się u mnie działo![]()
Może to brutalne, ale nie da się uratować czegoś co niestety nie ma racji bytu z powodów niezależnych od nas. Ja nie brałam żadnych tabletek ani pierwszym ani drugim razem.Wiem,że nie mamy wpływu. Natura wie co robi. Zdziwiona jestem,że większość kobiet tutaj lyknela by odrazu tabletkę tak jak lekarz karze,bez konsultacji i bez upewnienia się u innego lekarza, na podstawie samego wyniku bety,gdzie nawet dziś nie zrobił ponownego USG. Podziwiam Was/je. Wizytę kontrolną miałam na 16.08 i gdybym nie położyła się do szpitala to zapewne nie wiedziałabym w ogóle,że beta spada a zarodek się nie rozwija. No nie wiem,każdy myśli inaczej. Mi osobiście by z tyłu głowy siedziało,że mogłam się upewnić, sprawdzić a tego nie zrobiłam.
U mnie dopiero jakis 4 tydzień. Biorę duphaston 2x1 i swój progesteron 7 dno po owu mialam ok 20 Wiec chyba ładnie. We wtorek i czwartek wybieram się na betę A w piątek do lekarza bo kończy mi się duphaston. Nie puszczajcie kciuków proszę [emoji120]
Witajciesama nie wiem, czy jeszcze staraczka ze mnie, czy już można założyć, żem się wystarała...
wczoraj beta 23, testy wychodzą pozytywne, a jeszcze 2 dni do planowanej miesiączki. Staraliśmy się 1.5 roku, mąż z bardzo słabym nasieniem (teratozoospermia, słaba ruchliwość) a jednak się udało... chyba
Nigdy jeszcze nie testowalam się tak wcześnie, a i tez bety wcześniej nie robiłam. W tym cyklu jednak trochę inaczej się czułam, bo od kilku dni miałam dziwne kłucia w jajnikach. Trzymam za Was wszystkie kciuki!
![]()
Ja mam brać 1x po owu zeby cyklu nie zaburzyćMoże zwiększ sobie dawkę 3x1 duphaston ja tak biorę, nie badałam nigdy progesteronu, a tak mi lekarka kazała brać, 2x1 brałam po owulacji a teraz w ciąży 3x1![]()