reklama

Staraczki 2021

reklama
Nie wiem czy na właściwe forum trafiłam, jestem 6dpt, pełna niepokoju i obaw, 3 lata starań po in vitro, z którego mam zdrowego synka, postanowiliśmy znowu spróbować....choć kiedys mówiłam że nigdy więcej, ale marzenie o kolejnym dziecku jest silniejsze

Nie wiem czy na właściwe forum trafiłam, jestem 6dpt, pełna niepokoju i obaw, 3 lata starań po in vitro, z którego mam zdrowego synka, postanowiliśmy znowu spróbować....choć kiedys mówiłam że nigdy więcej, ale marzenie o kolejnym dziecku jest silniejsze
Trzymam kciuki żeby się udało♥️
Powiedz mi po invitro , ile czasu trzeba zrobić betę po transferze ?Koleżanka jest właśnie w trakcie invitro

Jutro rano ide na bhcg ,choć najchętniej wogole bym nie poszła,ale trzeba odstawić leki,po których mam wszystkie objawy ciąży, chodzę do pracy,ale ten podły nastrój i totalna niemoc nie pozwala o sobie zapomnieć

Wszystkim staraczkom życzę dużo siły I cierpliwości, życie z cyklu do cyklu niestety nie jest najprzyjemniejsze,ale.trzeba walczyć mimo wszystko 5 lat temu jak podejmowałam decyzję o invitro nawet przez myśl mi nie przeszło ze dojdę do takiego etapu,przeżyłam urodziłam.szczesliwie, myślałam że zakończyłam tą historię, ale marzenie o kolejne dziecku tlilo się gdzieś w głowie,mysle ostatni moment,ostatnia szansa ,mam 34 lata

reklama
Czy Was też bolą piersi parę dni po owulacji ? Dziesięć dni do okresu a mnie już od 2 dni zaczęły piersi boleć i jajniki kłują ;(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry