mariaantonina96
Fanka BB :)
Hej, ja właśnie wczoraj zrobiłam test owu, i w końcu wyszedł pozytywny nawet nie wiecie jak się cieszę!!!
Dzisiaj skok temperatury, oby się tylko utrzymala
Dzisiaj skok temperatury, oby się tylko utrzymala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Myślę że lepiej ciążę wykrywać testami ciążowymiHej, jak to jest z tymi testami owulacyjnymi wykrywającym ciąże? To prawda? Test musi być pozytywny tzn. Obie kreski tej samej grubości ? Czy i kiedy to wiarygodne?
Testy owulacyjne jak sama nazwa wskazuje wykrywają owulacje. Nie ciaze!Hej, jak to jest z tymi testami owulacyjnymi wykrywającym ciąże? To prawda? Test musi być pozytywny tzn. Obie kreski tej samej grubości ? Czy i kiedy to wiarygodne?
Hey moja beta z piątku 26,11 dziś 63,96 prawidłowo??co myślicieNo do lekarza miałam iść w tym tygodniu Ale pewnie i tak nic jeszcze nie będzie widać
Hej, jak to jest z tymi testami owulacyjnymi wykrywającym ciąże? To prawda? Test musi być pozytywny tzn. Obie kreski tej samej grubości ? Czy i kiedy to wiarygodne?
Przyrost w normieHey moja beta z piątku 26,11 dziś 63,96 prawidłowo??co myślicie