NattNatt
Fanka BB :)
Wow, aż 5Może za szybko zastrzyk wykonany? Albo za wolno.
Ja jestem drugi cykl na Aromku. W zeszłym wyhodowałam jeden pęcherzyk a w tym 5![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow, aż 5Może za szybko zastrzyk wykonany? Albo za wolno.
Ja jestem drugi cykl na Aromku. W zeszłym wyhodowałam jeden pęcherzyk a w tym 5![]()
Biorę rownolegle steryd ale nie widzę żadnych konkretnych skutków ubocznych. Czasem mam jakieś dołki psychiczne, ale to chyba mój zjebany charakterWow, aż 5to się postarałaś
jest taka szansa, że za szybko, bo nie odważyłam się zrobić tego sama i wykorzystałam partnera
a jak się czujesz po tym aromku wszystko ok? Bo jak przeczytałam, że to jest lek na raka to trochę się przeraziłam
Jaka czułość testu?Hej dziewczyny to znowu ja!dzisiaj rano (3 dni przed miesiaczka) zrobiłam test i co myslicie? Po mojej biochemicznej w kwietniu jestem cala zestresowana
Zobacz załącznik 1313279
25Jaka czułość testu?
piekna krecha! Trzymam mocno kciuki zeby ciemniala.Hej dziewczyny to znowu ja!dzisiaj rano (3 dni przed miesiaczka) zrobiłam test i co myslicie? Po mojej biochemicznej w kwietniu jestem cala zestresowana
Zobacz załącznik 1313279
Ciężko stwierdzić, ale według kalendarzyka i testów owu okolo 12 dni po owulacji.piekna krecha! Trzymam mocno kciuki zeby ciemniala.
Ile dpo jestes?
Dzieki bardzoZe mną pisałaś [emoji16]
Geny się nie zmieniają, możesz je zrobić rano w nocy, w trakcie krwawienia, po czy przed. Mając 50 lat i 3
Geny to Geny.
Jedyne co to należy nie jeść, nie pić i takie tam
niech ciemniejeHej dziewczyny to znowu ja!dzisiaj rano (3 dni przed miesiaczka) zrobiłam test i co myslicie? Po mojej biochemicznej w kwietniu jestem cala zestresowana
Zobacz załącznik 1313279