small_princess
Zaangażowana w BB
Ile dni utrzymywały się takie dolegliwości? Nie nastawiam się, ale pytanie z ciekawości na przyszłośćMnie tez w udanym jak się okazało cyklu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ile dni utrzymywały się takie dolegliwości? Nie nastawiam się, ale pytanie z ciekawości na przyszłośćMnie tez w udanym jak się okazało cyklu![]()
Ile dni utrzymywały się takie dolegliwości? Nie nastawiam się, ale pytanie z ciekawości na przyszłość![]()
Z 4 dni od 11 dpoIle dni utrzymywały się takie dolegliwości? Nie nastawiam się, ale pytanie z ciekawości na przyszłość![]()
Mi się wydawało że właśnie w tym cyklu tak mam ale po dobie śluz podobnie wróciłHeh dziewczyny, zastanawiam się czy też tak macie?
W dniach poprzedzających owulacje mnóstwo śluzu płodnego, ale w dniu kiedy test owu wychodzi pozytywy brak takiego śluzu.
Heh dziewczyny, zastanawiam się czy też tak macie?
W dniach poprzedzających owulacje mnóstwo śluzu płodnego, ale w dniu kiedy test owu wychodzi pozytywy brak takiego śluzu.
U mnie właśnie z 4 dni do owulacji codziennie sluz, a w dniu kiedy owulacja bardzo wodnisty i małoJa na przykład w ogóle mam mało śluzu na zewnątrz ale gin mi na monitoringu sprawdzała w środku i mówiła ze tuż przed owulacja już się robi brzydszy i metnieje [emoji6]