pluto_nova
Moderator
Dziewczyny beta negatywna
Nie wiem co to za stwór
Jutro zrobię jeszcze raz jak doktor przykazał
Wyślę mu zaraz ten wynik na maila. Alw nie smucę się, przynajmniej coś ciekawego się dzieje - miła odskocznia 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ciekawe co powie lekarzDziewczyny beta negatywnaNie wiem co to za stwór
Wyślę mu zaraz ten wynik na maila. Alw nie smucę się, przynajmniej coś ciekawego się dzieje - miła odskocznia
![]()
no lekarz już wcześniej powiedział, że jak przyjdzie @ to mam przyjść w 3-ci dzień krwawienia i będziemy patrzeć, czy to coś dalej tam jestCiekawe co powie lekarz
Na pewno nie zawsze, tak jak i naturalna owulacja nie zawsze jest odczuwalnaCzy pęknięcie pęcherzyka po Pregnylu zawsze jest odczuwalne ? Zazwyczaj po jakim czasie. Martwię się ze taki stary pęcherzyk choc nie za wielki bo 20mm już nie pęknie … jutro mam wizytę pewnie nic nie ruszyło i znowu czarna duuu… czekać nie czekać, lekarz nie chce wywołać okresu..
Przy pustym jaju beta wyszłabyLekarz odpisał, że ta beta nie ma sensuKazał zrobić hcg całkowite. Tak sobie myślę, że może to jakieś puste jajo płodowe?
![]()
Lekarz odpisał, że ta beta nie ma sensu [emoji23] Kazał zrobić hcg całkowite. Tak sobie myślę, że może to jakieś puste jajo płodowe? [emoji848]
No to są jaja jak nic, dziwnie że coś masz na usg , bardzo dziwnieDziewczyny beta negatywnaNie wiem co to za stwór
![]()