Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Możemy sobie podać rękę, ja od 6 do 15 nie odkleiłam tyłka od krzesła. Dodatkowo zwymiotowałam z samego ranaMiałam dziś taki straszny dzień w pracy, że chce mi się aż płakać, od 7 do 15 siedziałam cały czas przy komputerze, nie miałam czasu na śniadanie, zresztą nie mogłam nic przełknąć.
Chyba dziś wieczorem wezmę gorącą kąpiel i lampka wina.
niby wszystko wygląda na ciążowe (macica, endo), ale ja się na odczytcie obrazów usg nie znamMoże po prostu to nie to co myśli lekarz?
Nam się też rok temu sie udało, wtedy to był pierwszy cykl z testami owu i miałam wrażenie że trafilam idealnie w punkt
A teraz szczerze nie chce tego robić co 2 dni, bo myślę że przegapie dogodna porę, więc przytulanki sa codziennie w okresie okoloowulacyjnym czasem dwa razy, nasienia moje go męża z wyników super, także nie wiem co jest przyczyną
I can't waitA ja dziś nie zrobiłam hcg całkowitego... Najpierw poszłam do labu do przychodni gdzie przyjmuje ten ginekolog czarodziej, co to mi w macicy kropkę wyczarował, a oni mi mówią, że beta hcg i hcg całkowite to to samo, więc zadzwoniłam do innego labu przy szpitalu czy robią hcg całkowite, dostałam odpowiedź, że robią, więc pojechałam. Godzinę stałam w kolejce, nareszcie weszłam i mówię co chcę. Babeczka wypełnia wszystko chce nabić badanie do zapłaty a tu lipa... Badanie widoczne na monitorze, cena widoczna alw nie można - czyli nie robią takiego badaniaWróciłam do domu wkurzona, masakra jakaś... Napisałam do lekarza, że dzisiaj mi się nie udało zrobić i opisałam całą sytuację i niech on mi wskaże gdzie mam to zrobić, bo nie będę latać po mieście jak głupia, czekać w wielkich kolejkach, a potem będzie lipa, bo nie robią. Wspomniałam mu też, że @ powinna przyjść w niedzielę, a teraz dlugi weekend więc nie wiem co robić. Napisał, że najprawdopodobniej przyjdzie krwawienie, a jak nie to po dlugim weekendzie zrobić hcg całkowite i wskazał mi laboratorium
A już w następnym odcinku: Czy pluto_nova dostanie okresu? Co będzie dalej z obcym w macicy? Zostańcie z Nami!![]()
Dziewczyny, czy ktoś z was się zaszczepił przeciw covida? Mój jest zaczepiony a ja się boję.. Chodzą legendy że później stajesz bezpłodną[emoji85] Ja w to nie wierzę zabardzo ale kurde coś mnie trzyma i się narazie nie szczepie , ale w sumie to już się zastanawiam nad tym ..
Nie ma na to żadnych badańDziewczyny, czy ktoś z was się zaszczepił przeciw covida? Mój jest zaczepiony a ja się boję.. Chodzą legendy że później stajesz bezpłodnąJa w to nie wierzę zabardzo ale kurde coś mnie trzyma i się narazie nie szczepie , ale w sumie to już się zastanawiam nad tym ..