staraczka_22
Fanka BB :)
A wiecie jak to wygląda na usg jak pęcherzyk nie pęka? Tzn on się po prostu wchłania? Czy jak to jest?Tak się dzieje chyba przy LUF? A to jednak znane schorzenie. Nie znam przypadków osobiście![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A wiecie jak to wygląda na usg jak pęcherzyk nie pęka? Tzn on się po prostu wchłania? Czy jak to jest?Tak się dzieje chyba przy LUF? A to jednak znane schorzenie. Nie znam przypadków osobiście![]()
Co u Ciebie? Nadal się starasz? Czy była przerwa i wracasz do gryCześć, pamiętacie mnie ? Nie ma mnie tu od lipca. Chciałam odpocząć psychicznie od forum i od wszystkiego.
Jak u Was komu udało się od tej pory ? Umieram z ciekawości
Najbardziej zapamiętałam: @vvDomivv @Gryfin @coca @Paolx @hachette(nie jestem pewna nazwy) a reszty nie pamiętam zupełnie nazw ;( dziewczyny komu się udało jeszcze? Mam nadzieję że wszystkim <3 ❤![]()

7 miesięcy stymulacji miałam naprzemiennie clo i letrozol. 2 razy mimo leków zdarzyło się nie wywołać owulacji. 5 cykli natomiast owulacja była lecz efektu nie ma......Co u Ciebie? Nadal się starasz? Czy była przerwa i wracasz do gryJa zaczynam starania od nowego cyklu ale jestem już od dłuższego czasu tutaj. Chyba się uzależniłam
![]()
Cześć, pamiętacie mnie ? Nie ma mnie tu od lipca. Chciałam odpocząć psychicznie od forum i od wszystkiego.
Najbardziej zapamiętałam: @vvDomivv @Gryfin @coca @Paolx @hachette(nie jestem pewna nazwy) a reszty nie pamiętam zupełnie nazw ;( dziewczyny komu się udało jeszcze? Mam nadzieję że wszystkim QUOTE]
A wiecie jak to wygląda na usg jak pęcherzyk nie pęka? Tzn on się po prostu wchłania? Czy jak to jest?![]()
Czesc mi się udało w przyszłym tygodniu idę sprawdzić czy Wszytsko ok. Powiem Ci tak ja na twoim miejscu bym dłużej nie czekała tylko od razu do kliniki niepłodności poszła, zwłaszcza że stymulacja ci nie pomogła, powinni ci zrobić inseminacje. Nie chcę doradzać ale ja bym się od razu zgłosiła i podeszła do tego tak na luzie. Koleżanka poszła do kliniki i teraz będzie mieć 1 inseminacje, po za tym zrób sobie badania na wrogość śluzu, koleżance wyszło że dzieci naturalnie nie będzie mogła mieć bo jej śluz nie przepuszcza plemników.Cześć, pamiętacie mnie ? Nie ma mnie tu od lipca. Chciałam odpocząć psychicznie od forum i od wszystkiego.
Najbardziej zapamiętałam: @vvDomivv @Gryfin @coca @Paolx @hachette(nie jestem pewna nazwy) a reszty nie pamiętam zupełnie nazw ;( dziewczyny komu się udało jeszcze? Mam nadzieję że wszystkim <3 ❤![]()
Czyli po prostu zacznie się zmniejszać, zmniejszać i się wchlonie? Bo ona powiedziała, że jest miejsce po pęcherzyku 8mmCzytałam, ze jak nie pęka to raczej prędzej czy później się wchłonie, ale nie wiem jak to faktycznie działa. Niby podają na to zastrzyki na pęknięcie lub np. nakłuwają jajniki, pewnie są tez inne sposoby, w zależności od chorób towarzyszących. No ale, żeby potwierdzić taka diagnoze to trzeba kilka cykli pomonitorowac, bo niepekniety pęcherzyk raz na ruski rok może się zdarzyć.
Hej, ja nadal tutajCześć, pamiętacie mnie ? Nie ma mnie tu od lipca. Chciałam odpocząć psychicznie od forum i od wszystkiego.
Mój niepęknięty zmienił się w torbiel, ale wchłonęła się / pękła przy rozpoczęciu kolejnego cyklu. Warto to kontrolować.Czyli po prostu zacznie się zmniejszać, zmniejszać i się wchlonie? Bo ona powiedziała, że jest miejsce po pęcherzyku 8mm![]()