pluto_nova
Moderator
SanahDziewczyny, potrzebuję jakichś nowych fajnych piosenek
Lubię różne rodzaje muzy, ale warunek jest jeden - nie moga to być wesołe rytmy, a bardziej klimatyczne lub nawet czasem niepokojące. Liczę na Was!![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
SanahDziewczyny, potrzebuję jakichś nowych fajnych piosenek
Lubię różne rodzaje muzy, ale warunek jest jeden - nie moga to być wesołe rytmy, a bardziej klimatyczne lub nawet czasem niepokojące. Liczę na Was!![]()
W tym tyg nie, ostatnia w piątek skoczyła z 39 na 172 wiec juz olałam sprawę i jutro się okaże czy ktoś tam jeszcze jest czy może wrócę do was posiedziećCzy Ty badałas jeszcze bete?!
cały czas masz jeszcze te plamienia ?W tym tyg nie, ostatnia w piątek skoczyła z 39 na 172 wiec juz olałam sprawę i jutro się okaże czy ktoś tam jeszcze jest czy może wrócę do was posiedziećjedyne czego się boję to pozamacicznej przez te plamienia, wszystko inne przyjmę z pokorą
![]()
Tak, teraz plamię bardziej krwiącały czas masz jeszcze te plamienia ?
Tak, teraz plamię bardziej krwią [emoji2374] nie duzo, bo obchodzę się bez podpasek czy coś, ale jednak .... I najlepsze jest to ze jak leżę albo stoję to jest ok ale jak posiedzę dłużej i wstanę to coś tam skapnie w toalecie [emoji2374]
Sorry za opis [emoji23][emoji23][emoji23]
ja brałam tylko od 20 do 25 dnia cyklu . Nie zauważyłam plamienia ale gdzieś czytałam że przyjmując luteinę dopochwowo może być delikatne plamienie ze względu, że można sobie uszkodzić jakąś "tkankę" podczas aplikacji .A czy miałaś może plamienia w trakcie?
Bez obrazy dla nikogo ale jak ja nie cierpię Sanah. Tak bardzo jak kocham R+SanahNie no żart oczywiście
Z takich hard music to raczej nie znam, córa słucha Ariany Grande, Seleny Gomez, Cardi B, Nicki Minaj, a syn zmienia upodobania tak szybko, że nie nadążam, dopiero co bardziej poznałam muzykę Maty, pytam syna czy słucha, a on do mnie, że kiedyś słuchał, teraz słucha jakiś czarnych rapsów
Ja też jestem różnolubna co do muzyki, ale zawsze byłam wielką fanką Linkin Parka
Ten zespół skradł mi serce
Aktualnie u mnie na tapecie Lordofon - polecam
![]()