MPAnia
Fanka BB :)
Yeaaah21.03 beta 15.2
23.03 beta 39.6
Pokazuje mi przyrost 163% niby w normie ale mogłoby być lepiej...
Progesteron był 6.7 dzis 12.37
Chyba uparte to coś![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Yeaaah21.03 beta 15.2
23.03 beta 39.6
Pokazuje mi przyrost 163% niby w normie ale mogłoby być lepiej...
Progesteron był 6.7 dzis 12.37
Chyba uparte to coś![]()
Daj mu szanse, zrób za kilka dni i powinny być widoczneJa dzisiaj po ovitrelle. Zrobiłam sikanca, te które z 3 mies temu kupiłam. To są jednak te testeo beznadziejne, ale mam 10 to wykorzystam. Słaba strasznie ta druga kreska
To tylko statystyki,wiadomo że nie ma gwarancji ale wiele dziewczyn z tak niską betą na początku już widziało serduszkoNo właśnie tyle mniej więcej jestem. Ciężko powiedzieć bo nie miałam monitoringu. Troche późno sie zdecydował zadomowić i przed oczami mam statystyki @Zazuu O powodzeniu ciąży w zależności od zagnieżdżenia... jak narazie dość uparty![]()
Ja bym bardzo chętnie juz tam poszła zabierając wszystkie dziewczyny ale poczekam jeszcze aż się coś wyjaśniYeaaahCzekam na wątku listopadowym na ciebie i trzymam kciuki za dobry rozwój sytuacjii
I zabierz kilka dziewczyn ze sobą
![]()
Dziewczyny minęło 7 dni od podania zastrzyku. Z ciekawości zrobiłam test o czułości 10, który wyszedł negatywny. Czy jest jeszcze jakaś nadzieja, że jednak się udało skoro zastrzyk tak szybko "wyparował" ze mnie?