L
Ladycarooo
Gość
Kochana, myślę ze biurko to jedno z miejsc na którym nie jedna z nas robila dzieci xD chociaż ja chyba nie„…albo gdzie tam lubicie seks uprawiać”
Czuje się nożycami XD
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana, myślę ze biurko to jedno z miejsc na którym nie jedna z nas robila dzieci xD chociaż ja chyba nie„…albo gdzie tam lubicie seks uprawiać”
Czuje się nożycami XD
blat kuchenny jest ok, biurka mam tylko w pokojach dzieci to tak raczej średnioKochana, myślę ze biurko to jedno z miejsc na którym nie jedna z nas robila dzieci xD chociaż ja chyba nieale czy blat kuchenny sie liczy?
Tego nie probowalam. Ale np nasz pierwszy małżeński seks odbyl sie w sadzie na moich hektarach xD bo bylo w domu duzo ludzi po weselu i nie mieliśmy gdzie, to poszlismy na lono naturyblat kuchenny jest ok, biurka mam tylko w pokojach dzieci to tak raczej średnioAle stół możemy zaliczyć jako biurko
No i pamiętajcie o schodach jak ktoś ma
![]()
Blat tez raz był. Ale najlepsze było biurko w hotelublat kuchenny jest ok, biurka mam tylko w pokojach dzieci to tak raczej średnioAle stół możemy zaliczyć jako biurko
![]()
Super dziękuje za info ! I od kiedy zaczynasz mierzyć ? Zaraz po miesiączce ? Do kolejnej ?najlepiej taki z dwoma miejscami po przecinkuJa kupowałam na allegro Microlife razem z owulakami i ciążowymi
Pamiętaj, żeby mierzyć temperaturę zawsze o tej samej godzinie zaraz po przebudzeniu. Ja np z racji tego, że w tygodniu wstaję wcześniej, a w weekend mam wolne i mogę pospać to na weekend mam ustawiony budzik na tą samą godzinę co w tygodniu, mierzę temperaturę, zapisuję w aplikacji i idę spać dalej
No i mierzymy w kontakcie ze śluzówką - ja akurat w jamie pochwy
![]()
To ja się rozsiądę porządnie i grzeję ławę przez najbliższy miesiąc przynajmniejHejo, miłego weekendu
Wszystkie dziewczyny po owu zapraszamy na ławeczkę oczekujących na grilla i browarka, a wszystkie dziewczyny przed owu marsz do łóżek! Albo gdzie tam lubicie seks uprawiać![]()
Ja mam tylko schody na klatce schodowej w bloku, więc chyba tak nie bardzoblat kuchenny jest ok, biurka mam tylko w pokojach dzieci to tak raczej średnioAle stół możemy zaliczyć jako biurko
![]()
Czasami warto zrobić coś szalonegoTo ja się rozsiądę porządnie i grzeję ławę przez najbliższy miesiąc przynajmniejWiosna idzie to będzie przyjemnie
Ja mam tylko schody na klatce schodowej w bloku, więc chyba tak nie bardzoJak tak czytam, to jestem mało rozrywkowa pod tym względem
Może trzeba to zmienić, większe urozmaicenie dla plemniczków to może z większą werwą będą docierać na miejsce...
![]()
ja już mierzę od cyklu listopadowo/grudniowegoSuper dziękuje za info ! I od kiedy zaczynasz mierzyć ? Zaraz po miesiączce ? Do kolejnej ?
a dobra zrozumiałamja już mierzę od cyklu listopadowo/grudniowegoTylko w tym akurat nie mierzę, bo nic nie robię
U mnie pierwszy cykl z temperaturą zakończony ciążą (tylko biochem), u @Bibi89 też
![]()