Z
zaz208622
Gość
Przed, ale tak bliżej w trakcie niż dalej [emoji23]
zależy czy jesteś przed owulacją, podczas, po, czy masz okres [emoji1787]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zależy czy jesteś przed owulacją, podczas, po, czy masz okres [emoji1787]
W stanach to i najlepsze imprezy się w tych piwnicach zdarzająTy w piwnicy teraz siedzisz![]()
no to Ty zostajesz w domu i się bzykasz, po owulacji siadasz na ławeczcePrzed, ale tak bliżej w trakcie niż dalej [emoji23]
Ty teraz marsz do sex roomu. Tam czeka Twoj stary. Po owulce mozesz przyjsc na lawke oczekujacych i otworzyc browaraPrzed, ale tak bliżej w trakcie niż dalej [emoji23]
Czerwona komnata!! Tak, to jest ta nazwaU mnie sobotni standard czyli sprzątanie od rana, ogólnie jadę na dwa domy bo jeszcze ogarniam u babci. Pogoda się skiepściła zaraz po tym jak umyłam oknataki standard jak z myciem samochodu. A abstrahując od obowiązków to cieszę się, że mam odskocznię i mogę do Was zajrzeć. Co wejdę na forum to mój M. się pyta z czego się tak cieszę
musiałam mu w końcu powiedzieć bo by mnie jeszcze zaczął o jakiś romans podejrzewać
a jeśli chodzi o seksualne ekscesy to u nas był na ambonie w szczerym polu
a ogólnie to staramy się nie połamać w trakcie i krzywdy sobie nie zrobić więc na schodach mogłoby być różnie ale ubawiłam się czytając
na chwilę obecną jestem między czerwoną komnatą a ławeczką oczekujących na owu.. no i próbuję się nie nastawiać aczkolwiek momentami wdziera mi się rozdwojenie bo tu niby luz a tu trzeba się obserwować i pilnować
przerąbane
Ty teraz marsz do sex roomu. Tam czeka Twoj stary. Po owulce mozesz przyjsc na lawke oczekujacych i otworzyc browara
No ja staremu też powiedziałam o forum, bo też się pytał z czego tak cieszę codziennieU mnie sobotni standard czyli sprzątanie od rana, ogólnie jadę na dwa domy bo jeszcze ogarniam u babci. Pogoda się skiepściła zaraz po tym jak umyłam oknataki standard jak z myciem samochodu. A abstrahując od obowiązków to cieszę się, że mam odskocznię i mogę do Was zajrzeć. Co wejdę na forum to mój M. się pyta z czego się tak cieszę
musiałam mu w końcu powiedzieć bo by mnie jeszcze zaczął o jakiś romans podejrzewać
a jeśli chodzi o seksualne ekscesy to u nas był na ambonie w szczerym polu
a ogólnie to staramy się nie połamać w trakcie i krzywdy sobie nie zrobić więc na schodach mogłoby być różnie ale ubawiłam się czytając
na chwilę obecną jestem między czerwoną komnatą a ławeczką oczekujących na owu.. no i próbuję się nie nastawiać aczkolwiek momentami wdziera mi się rozdwojenie bo tu niby luz a tu trzeba się obserwować i pilnować
przerąbane
to sobie wyobraź jeszcze, że ta ławka nie dość, że długa, to jeszcze wysoka i Nam tak nóżki zwisająCzerwona komnata!! Tak, to jest ta nazwa
Czerwona komnata, seks room, i ławeczka oczekujących
Boże my to mamy wyobraźnię
Ale mam beke jak sobie wyobrazam taką długą lawke na ktorej siedzimy wszystkie XD
Przy moim metrze sześćdziesiąt to nie jest szczególne osiągniecieto sobie wyobraź jeszcze, że ta ławka nie dość, że długa, to jeszcze wysoka i Nam tak nóżki zwisają![]()